Stiri: Companii

Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi 2021

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2021. Peste 700 de joburi pentru tineri

10.08.2021

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2021. Peste 700 de joburi sunt disponibile pentru tineri la nivel național în cadrul Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți. Până pe 13 august studenții, absolvenții și tinerii cu până la trei ani experiență mai pot aplica la oportunitățile din cadrul Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți, cel mai complex eveniment de recrutare online pentru juniori. Aceştia pot aplica la peste 700 de joburi și programe de internship din cadrul a 26 de companii de top.

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2021. Oraşele cu cele mai multe oferte

Târgul de locuri de muncă se desfășoară online, astfel este accesibil tuturor indiferent de locația în care se află. Cele mai multe joburi disponibile sunt în:

  • București
  • Cluj Napoca
  • Timișoara
  • Blaj
  • Zalău

„Dacă anul 2020 a fost unul dificil pentru juniorii care își căutau un job, anul 2021 este unul favorabil pentru cei aflați la început de carieră.

Pentru absolvenții generațiilor trecute putem considera că aceștia și-au găsit cu ușurință un loc de muncă după absolvirea facultății – 57% dintre cei care au participat la studiul Hipo.ro realizat la începutul verii au declarat că erau deja angajați sau și-au găsit un job în primele 3 luni de la absolvire.

În ceea ce privește durata procesului de angajare (căutarea jobului, interviuri etc) pentru 56% dintre ei procesul a durat sub 3 luni de zile”, spun organizatorii târgului de joburi.

Domenii

Absolvenții facultăților cu profil tehnic și economic sunt cei mai doriți candidați anul acesta, potrivit Raportului Hipo – Piața forței de muncă, interes care se reflectă și în domeniile care au cele mai multe joburi la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți:

• IT Software & Hardware
• Inginerie
• Customer Support – Client service
• Contabilitate Finanțe
• Marketing

“Cred că este un moment oportun pentru tinerii care își caută un job vara aceasta. Companiile sunt interesate să recruteze juniorii, lucru care se reflectă și în numărul de oportunități disponibile. Ținând cont de domeniile și pozițiile diverse disponibile, cu siguranță, orice student sau absolvent își poate găsi jobul potrivit la Târgul Virtual.” Ancuța Popa, Project Manager, Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți.

Tinerii care își creează un cont pe Hipo sau au un CV completat în proporție de 50% sunt automat înscriși în tragerea la sorți pentru un voucher eMAG de 1000 RON.

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2021. Companii participante

Ediția cu numărul 15 reunește companii de top de la nivel național la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți: Austrian Business Agency – Work in Austria, Bosch Romania, British American Tobacco, Deloitte România, Emerson, Evalueserve, GEP, Gi Group România, Grupul Enel, Ipsos Interactive Services, Nestle România, P&G, Tech Machindra, TBI Bank, TELUS International, TenarisSilcotub, Valoris Center, Veeam Software, Vodafone România, BDO România, Bookster, dalli group, GF Casting Solutions, NOBEL, Pharmafarm (Consortiul Gedeon Richter), Ziarul Bursa.

Până pe 13 august, absolvenţii cu o experiență profesională de 0-3 ani pot accesa pagina evenimentului Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți pentru cele mai cool joburi și programe de internship oferite de companiile participante.

Citeşte şi Rata şomajului scade în iunie 2021. Câţi români nu au un loc de muncă?