Targul Virtual pentru Absolventi 2020

Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020 are loc până pe 14 august

21.07.2020

Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020. Până pe 14 august, pe portalul de carieră Hipo.ro, are loc Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020. Acesta este cel mai complex eveniment de recrutare online. Târgul este dedicat în special absolvenților din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerilor profesioniști care se află în căutarea unui program de internship, trainee sau a primului loc de muncă.

Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020. Domenii

Companiile prezente în cadrul evenimentului pun la dispoziția participanților oportunități de carieră în domenii diverse precum:

  • Vânzări
  • Customer-Support
  • IT&C
  • Contabilitate
  • Administrativ
  • Inginerie
  • Margeting&PR
  • Achiziții
  • HR
  • Producție

Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020 se află la cea de-a 14-a ediție. Evenimentul reunește 17 companii de top din România care își defășoară activitatea în domenii precum Financiar-Bancar, IT, Telecomunicații, Inginerie, Retail, FMCG sau Consultanță, care oferă participanților oportunitatea de a aplica la cele mai actuale oportunități de carieră din această vară.

Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020. Beneficii

În cadrul târgului virtual, absolvenții au parte de următoarele beneficii:

• pot aplica online cu CV-ul la oportunitățile de carieră disponibile, fie că este vorba despre joburi entry-level sau despre programe de internship și traineeship;

• pot accesa profilele online ale companiilor participante, astfel au ocazia de a afla mai multe informații despre identitatea organizațională a acestora;

• pot participa la sesiunile online de dezvoltare personală și profesională, unde își pot identifica și dezvolta skill-urile ce le vor fi de folos în viitoarea carieră, pe teme precum: joburile viitorului, cum să își aleagă jobul și compania potrivită sau cum să își seteze obiectivele profesionale;

• pot lua parte la sesiunile live de Q&A.

Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020. Abilităţi

Conform raportului Piața Forței de Muncă 2020, realizat de Hipo.ro în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020 pe un eșantion de 449 companii, au reieșit principalele abilități pe care candidații trebuie să le posede pentru a se ridica la nivelul așteptărilor pe care angajatorii le au de la viitorii angajați.

Peste 42% dintre companiile respondente consideră ca pe primul loc în topul celor mai necesare soft skills ale candidaților sunt adaptibilitatea și flexibilitatea, iar peste 38% dintre angajatori apreciază în mod deosebit abilitățile de comunicare. Pe următoarele poziții în topul soft skill-urilor urmărite de angajatori se situează capacitatea de învățare continuă și orientarea către rezultate, dar și proactivitatea, capacitatea de a lucra bine în echipă sau eficiența și creativitata.

Ce spun organizatorii evenimentului?

„Ne dorim ca prin intermediul Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți să facilităm legătura dintre angajator și candidat, mai ales în această perioadă în care piața forței de muncă din România suferă schimbări. Ne bucură să avem alături de noi companii de top din diverse industrii, care susțin proiectul nostru. Absolvenții anului 2020, dar și cei care se află la început de carieră trebuie să știe că în cadrul târgului virtual pot alege dintr-o varietate mare de oportunități de carieră.” – Ancuța Popa, Project Manager – Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți.

Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020. Concurs

În plus, vizitatorii care vor accesa pagina evenimentului pe www.hipo.ro, până pe data de 14 august, au ocazia să participe la un concurs interactiv de cultură mainstream prin intermediul căruia pot câștiga unul din cele 3 cursuri online UDEMY.

Citeşte şi RE/MAX România deschide două noi birouri. Unde sunt acestea situate?