Stiri: Companii

Targul Virtual pentru Absolventi 2020

Topul celor mai bine plătite joburi pentru angajaţii fără experienţă

04.08.2020

Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020. Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din România, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020. Este vorba de un eveniment complex care reunește companii de top din România, ce oferă tinerilor ambițioși cele mai actuale oportunități de carieră din această perioadă.

Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020. Oportunităţi

Afla la cea de-a 14-a ediție, Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020 oferă o paletă largă de oportunități. Participanții au posibilitatea de a-și alege programul de internship/trainee sau jobul potrivit din sectoare variate, precum:

  • Vânzări
  • Customer-Support
  • IT&C
  • Contabilitate
  • Administrativ
  • Inginerie
  • Marketing&PR
  • Achiziții
  • HR
  • Producție

Pe lângă posibilitatea de a aplica online cu CV-ul la jobul sau programul de internship și traineeship de care sunt interesați, absolvenții au ocazia de a afla mai multe informații despre companiile participante prin accesarea profilelor online ale acestora.

Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020. Quiz de carieră

Participanții pot afla ce carieră li se potrivește în funcție de personalitate prin Quiz-ul de carieră, sau pot accesa Ghidul de Angajare pentru Tineri care conține informații despre salarii, criterii căutate de angajatori și așa mai departe.

Participanții vor avea parte de entertainment pe parcursul evenimentului și sunt provocați să participe la concursul interactiv care se desfășoară pe www.hipo.ro, prin intermediul căruia pot câștiga unul dintre cele 3 cursuri online UDEMY.

Care sunt cele mai bine plătite domenii pentru juniori?

Potrivit raportului Piața Forței de Muncă 2020, realizat de Hipo.ro în perioada Decembrie 2019 – Ianuarie 2020 pe un eșantion de 449 companii, a reieșit topul celor mai bine plătite domenii, pentru tinerii cu o experiență între 0-2 ani.

Industriile cu cele mai mari salarii pentru juniori sunt IT&C, Vânzări și Inginerie, iar în următoarea categorie care cuprinde salarii medii pentru juniori se află domenii precum: Customer Support, Contabilitate și Marketing & PR.

Cele 17 companii de top din România prezente la târgul pentru absolvenți, își defășoară activitatea în domenii precum Financiar-Bancar, IT, Telecomunicații, Inginerie, Retail, FMCG, Consultanță.

Participanții au mari șanse ca pe lângă obținerea unei oportunități de carieră să aibă parte și de un salariu motivant.

Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020. Ce spun organizatorii evenimentului?

„Evenimentul nostru se apropie cu pași de repezi de final, așa că îi îndemnăm pe tinerii care își caută un job în această perioadă să profite de ultimele săptămâni ale târgului virtual. Companiile partenere au sute de oportunități disponibile și, cu siguranță există un loc de muncă potrivit pentru fiecare candidat. De asemenea, credem că dezvoltarea abilităților este un aspect important din carieră oricărui profesionist așa că am decis să oferim 3 cursuri UDEMY celor aflați la început de carieră prin intermediul concursului de pe microsite-ul târgului virtual.” – Ancuța Popa, Project Manager – Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți.

Citeşte şi Delfingen Industry vrea să preia Schlemmer. Anunţul făcut de Consiliul Concurenţei