Stiri: Social

Târguri de Crăciun 2023

Târguri de Crăciun 2023: Ce evenimente organizează UNTOLD?

31.10.2023

Târguri de Crăciun 2023. După succesul și impactul generat de târgul de Crăciun ,,West Side Christmas Market’’ la București, creatorii universului UNTOLD pregătesc anul acesta trei experiențe unice pentru sezonul sărbătorilor de iarnă și organizează două târguri de Crăciun, unul la București, altul la Cluj-Napoca și un târg de iarnă găzduit tot de orașul din inima Transilvaniei.

”Penița magică a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume se va regăsi în fiecare colț al celor trei evenimente tematice, acestea fiind locurile ideale pentru a petrece momente unice alături de familie și de prieteni, în cea mai frumoasă perioadă a anului, perioada sărbătorilor de iarnă”, spun reprezentanții UNTOLD.

”Planeta Crăciun” la Cluj-Napoca

”Planeta Crăciun” este conceptul creativ care va îmbrăca anul acesta Cluj-Napoca cu un decor de poveste, cu personaje magice și numeroase activități oferite de companii locale și naționale care au ales să fie parte din aceste proiecte începând cu acest an.

Conceptul târgului de Crăciun, „Planeta Crăciun’’, devine un personaj în viețile noastre, exprimându-se prin sustenabilitate și dorința unui viitor mai bun. Această planetă specială capătă o simbolistică aparte, fiind guvernată de regulile unui Crăciun permanent.

Târguri de Crăciun 2023. 75 de căsuțe

Începând cu 24 noiembrie 2023 în Piața Unirii vor fi amplasate peste 75 de căsuțe iluminate și decorate specific sărbătorilor de iarnă, unde vor avea loc activități dedicate copiilor, tinerilor și familiilor, dar vor fi comercializate și cele mai delicioase produse de sezon ale producătorilor locali.

De asemenea, în Piața Unirii va fi amplasată o scenă unde vor avea loc concerte și spectacole, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, o roată panoramică, un carusel, căsuța poștală a spiridușilor și renumita Casă a lui Moș Crăciun.

Târgul de iarnă la Cluj-Napoca

Târgul de Iarnă completează târgul de Crăciun, îl întregește și prelungește timpul alocat bucuriei specifice acestui moment al anului.

Pe platoul de la Sala Sporturilor ”Horia Demian”, creatorii universului UNTOLD au pregătit al doilea târg care va fi deschis din 1 decembrie 2023. Târgul de Iarnă va fi locul ideal pentru activități specifice de sezon. Pe platou vor fi amplasate căsuțe iluminate care vor găzdui producători locali și care vor fi decorate specific sărbătorilor de Crăciun. Tot aici, copiii se vor bucura de trenulețul spiridușilor, o scenă destinată concertelor și un patinoar de 600 mp. De la tradițional la modern, Târgul de Iarnă este un eveniment declanșat de gândul nerostit că joaca nu ar trebui să se termine niciodată, care ne îngăduie să visăm toată iarna, să ne jucăm, să ne bucurăm și să ne distrăm.

Târgul de Crăciun ”West Side Christmas Market”

Datorită succesului din 2022, UNTOLD organizează pentru al doilea an consecutiv târgul de Crăciun din București, din Parcul Drumul Taberei, Sectorul 6. ,,West Side Christmas Market’’ a fost votat anul trecut ”cel mai frumos târg de Crăciun” din România, cu peste 1 milion de vizitatori și diverse atracții oferite de brand-urile partenere.

Târguri de Crăciun 2023. Un orășel de poveste

Din 29 noiembrie 2023, organizatorii vor transforma Parcul Drumul Taberei într-un orășel de poveste, plin de farmec, colorat, cu personaje fantastice jucăușe, unde bucuria și emoțiile sunt trăite în familie, pentru un al doilea an consecutiv. Experiența memorabilă este completată de gustul autentic al mâncărurilor tradiționale sau din bucătării internaționale, de savoarea unui pahar de vin fiert cu scorțișoară sau de bucuria alegerii unui cadou. În parc, echipa a pregătit un tărâm de basm cu activități pentru toate vârstele: la patinoar, în caruselul colorat, în roata panoramică înaltă de 33 de metri și la Căsuța lui Moș Crăciun.

Citește și Evenimente BusinessMark 2023: Calendarul conferințelor