Stiri: Social

Targuri de Craciun Europa 2018

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa în 2018

24.11.2018

Târguri de Crăciun Europa 2018. Iată trei dintre cele mai frumoase piețe de Crăciun din Europa la care românii pot ajunge ușor. Deja, primele târguri de Crăciun și-au deschis porțile, devenind principala atracție pentru iubitorii de călătorii.

”Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru vacanța de iarnă, dar vrei să călătorești în afara țării, târgurile de Crăciun pot fi o alegere inspirată. Din top 5 al celor mai spectaculoase târguri din Europa întocmit de European Best Destinations, trei dintre ele sunt ușor accesibile din România, chiar și fără multe planuri sau un buget generos”, spun reprezentanții FlixBus.

Compania de transport a realizat un top al celor mai spectaculoase târguri de Crăciun unde poți ajunge și fără mașină sau bilete de avion rezervate din timp.

Târguri de Crăciun Europa 2018. Zagreb

Târgul de Crăciun din Zagreb a devenit extrem de popular după ce a fost numit cel mai spectaculos din Europa de către European Best Destination în 2016. De atunci și-a păstrat întâietatea în fiecare an.

Acolo vei putea găsi și cele mai neașteptate locații în care să te bucuri de atmosfera festivă de sărbători.

Dacă mergi în Zagreb în această perioadă, poți asculta colinde în tunelul Grič în timp de admiri instalații 3D proiectate pe tavanul acestuia. Combinația de proiecții video și acustică incredibilă te vor transporta cu siguranță într-o stare magică.

La acest târg vei putea găsi obiecte artizanale, mâncare pe cinste la prețuri rezonabile, dar și numeroase activități distractive (patinoare, concerte).

Târguri de Crăciun Europa 2018. Viena

Capitala Austriei este una dintre cele mai renumite destinații turistice pentru cei care vor să petreacă sărbătorile de iarnă departe de casă.

Nu există niciun clasament al târgurilor de Crăciun care să nu recomande și Viena!

În această perioadă a anului, Viena capătă o atmosferă festivă memorabilă, cu lumini colorate, brazi împodobiți și activități pentru toată lumea.

Cel mai vizitat târg din Viena este Christmas World. Acesta este organizat în piața Primăriei, unde ajung anual zeci de mii de oameni.

Pe lângă acesta, în apropiere de Belvedere are loc un alt târg de Crăciun. Acesta este celebru pentru atmosfera barocă.

Târguri de Crăciun Europa 2018. Budapesta

Cei care vor să se bucure de unul dintre cele mai spectaculoase târguri de Crăciun pot merge în Budapesta.

Târgul de Crăciun din Budapesta are loc la Bazilica Sfântul Ștefan. Acesta a fost desemnat al patrulea cel mai frumos târg de Crăciun din Europa.

Târgul impresionează prin decorațiunile strălucitoare, luminile care împodobesc tot orașul și tarabele pline cu preparate tradiționale.

Citește și Destinaţii de Crăciun 2018: Topul celor mai frumoase târguri de Crăciun