Stiri: Retail

Târguri de Florii și Paște, în Plazza România și București Mall

03.04.2017

În perioada 5 – 14 aprilie în Bucureşti Mall – Vitan și în 6 – 14 aprilie în Plaza România va avea loc târgul de Florii și Paște SPRING FEST. În cadrul evenimentelor, clienții vor putea găsi exponate cu teme tradiţionale, dar şi moderne care pot fi transformate în cadouri minunate pentru cei cu nume de flori din viaţa ta.

”Răsfaţă-ţi prietenii, alegând pentru ei daruri speciale de sezon atent meşteşugite de artişti populari cum sunt ouăle încondeiate, iile tradiţionale şi accesoriile pictate pe lemn cu motive tradiţionale.  Pentru cei mai pretenţioşi poţi să alegi sculpturile în ciocolată, în formă de ou sau iepuraş, cu cele mai exotice arome, realizate de maeştrii ciocolatieri din Belgia sau multitudinea de accesorii personalizate tematice, bijuterii fanteziste unicat, coşuri cu cosmetice ecologice şi decoraţiuni special”, conform organizatorului târgurilor.

În sâmbăta şi duminica Floriilor, în Plaza România, vor avea loc frumoase ateliere de desen Colorvelvet (un desen de colorat, realizat în catifea, pe un carton special absorbant ce are proprietatea de a transformă culorile în suprafeţe colorate, vii şi compacte), şi atelierele Sabiareli care dau frâu liber creativităţii, prin joacă cu particule fine şi colorate de marmură.

Atelierele se vor desfăşura după următorul program: sâmbătă în intervalul orar 11:00 – 13:00, respectiv duminică între 14:00 – 16:00.