Targuri Romexpo 2020

Târguri Romexpo 2020. Cinci manifestări cu tematică home & deco

22.01.2020

Târguri Romexpo 2020. În perioada 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul ROMEXPO, vor avea loc cinci manifestări cu tematică home & deco: CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, ROMTHERM, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I.

Inovația și intuirea tendințelor din piață reprezintă moduri sigure de diferențiere în raport cu concurența, iar în cadrul acestor târguri, firmele își pot expune produsele, ideile și proiectele revoluționare care contribuie la dezvoltarea industriei de profil. Mai mult decât atât, cele cinci târguri reprezintă platforma care facilitează promovarea brandurilor și încheierea de parteneriate de succes.

Târguri Romexpo 2020. Firme participante

Firmele care și-au anunțat deja prezența la evenimente fac parte din arii diverse de activitate:

 • construcţii
 • instalații
 • amenajări interioare şi exterioare
 • mobilier
 • decorațiuni interioare și exterioare
 • grădinărit

”În cadrul târgurilor, reprezentanții companiilor au contact direct cu specialiștii din acest sector și se bucură de prezența unui număr important de vizitatori care au ca scop achiziționarea de produse și servicii home & deco. Menționăm că în 2019, la cele cinci manifestări au fost prezenți peste 16.000 de vizitatori”, conform ROMEXPO.

Târguri Romexpo 2020. CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2020

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine – este evenimentul care prezintă tendințele din industria materialelor de construcții și a amenajărilor interioare. De asemenea, evenimentul stabilește direcțiile de urmat pentru companiile din domeniu.

La CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2020 se vor expune:

 • sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare sau exterioare
 • utilaje industriale şi echipamente de șantier
 • servicii de proiectare, consultanţă, design, antreprenoriat şi execuţie.

Mai multe detalii găsiți pe www.construct-ambientexpo.ro.

Târguri Romexpo 2020. ROMTHERM 2020

ROMTHERM – Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului – este manifestarea care ilustrează diversitatea și calitatea în domeniul instalațiilor și reprezintă cadrul profesionist pentru stabilirea de parteneriate între specialiști și firmele care produc, importă și comercializează produsele din acest sector.

Târgul prezintă interes pentru firmele din domeniu, la ediția precedentă circa 60% dintre expozanți fiind firme nou atrase.

Ediția din 2019 a avut un grad de internaționalizare de 45%. Companii de renume din 10 țări au luat parte la expoziție cu produse de cea mai înaltă calitate. 51% dintre expozanții intervievați de ROMEXPO au afirmat că la ROMTHERM 2019 au stabilit noi contacte de afaceri, iar 90% au aflat informații noi despre piață.

În plus, 78% dintre expozanți au fost mulțumiți de calitatea vizitatorilor la stand, iar 71% s-au arătat încântați de manifestările conexe organizate.

Mai multe detalii găsiți pe www.romtherm.ro

Târguri Romexpo 2020. MOBILA EXPO 2020

MOBILA EXPO – Târgul de mobilă cu vânzare, organizat în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Asociația Clubul Român de Mobilă (ACRM), se află anul acesta deja la a șasea ediție.

Industria mobilei din țara noastră este un sector dinamic, cu tradiţie. Producătorii și asociațiile profesionale din domeniu fac eforturi permanente pentru diversificarea și dezvoltarea calităţii produselor, a tehnologiilor de fabricare, a design-ului şi pentru îmbunătăţirea finisajelor.

Firmele sunt invitate să prezinte vizitatorilor interesați soluții de mobilier și amenajare interioară în tendințele definitorii pentru 2020.

Mai multe detalii găsiți pe www.mobila-expo.ro.

EXPO FLOWERS & GARDEN 2020

EXPO FLOWERS & GARDEN – Expoziţia Internaţională de flori, amenajări peisagistice, horticultură şi grădinărit – oferă soluții practice de design și amenajare a grădinilor și spațiilor exterioare.

Centrul expozițional invită firmele care își desfășoară activitatea în domeniul tehnologiilor de prelucrare a solului, îngrijirea florilor, cultivarea gazonului, și comercianții de flori, unelte și decorațiuni exterioare să se înscrie la EXPO FLOWERS & GARDEN 2020.

”În cadrul târgului, aveți ocazia să prezentați, în condiții profesioniste, cele mai noi produse, servicii și echipamente pentru facilitarea activității horticole. De asemenea, EXPO FLOWERS & GARDEN vă oferă oportunități reale de vânzare și încheiere de parteneriate pe termen lung”, potrivit organizatorilor.

Găsiți împreună cu echipa de proiect a târgului soluții optime de a participa la eveniment și de a vă alătura celor mai buni antreprenori din acest sector.

Mai multe detalii găsiți pe www.expoflowers.ro.

Târguri Romexpo 2020. ANTIQUE MARKET 2020

În aceeași perioadă are loc și ediția de primăvară a ANTIQUE MARKET I 2020. Este vorba de unul dintre evenimentele de tradiție ale ROMEXPO la care participă artiști, iubitori de artă și colecționari.

Târgul completează conceptul „Totul pentru casa ta” și facilitează contactul expozanților cu cât mai mulți:

 • vizitatori
 • potențiali cumpărători
 • investitori
 • colecționari

Mai multe informații găsiți pe www.antiquemarket.ro.

”Prezentați-vă produsele şi serviciile pe parcursul a patru zile de maraton expoziţional, alături de cei mai buni antreprenori din domeniul construcţiilor, instalaţiilor, mobilei, ambientării, designului interior sau exterior și grădinăritului”, afirmă reprezentanții Romexpo.

Târguri Romexpo 2020. Program de vizitare

 • 2 – 4 aprilie 2020 (joi – sâmbătă): între orele 10:00 – 18:00
 • 5 aprilie 2020 (duminică): între orele 10:00 -16:00

Citește și ROMHOTEL 2020 are loc în perioada 20-23 februarie, la Romexpo!

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Târguri Romexpo 2020. Cinci manifestări cu tematică home & deco

 1. Pingback: Targul de Turism al Romaniei 2020. Vacante | Jurnalul de Afaceri

 2. Pingback: Evenimente Romexpo 2020: Expozitii medicale | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.