Târgurile INDAGRA şi INDAGRA FOOD încep pe 2 noiembrie la Romexpo

31.10.2016

În perioada 2-6 octombrie, peste 65.000 de vizitatori sunt aşteptaţi la Romexpo la INDAGRA – Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei. Aflat la cea de-a 21-a ediție, evenimentul este conceput şi organizat de Romexpo, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), şi se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Târgul reunește peste 520 de companii din întreaga lume, dintre care peste 300 sunt din România. La INDAGRA sunt prezente 22 de ţări cu tradiţie în domeniul agricol, exportul şi importul de produse şi echipamente performante: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Coreea de Sud, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria.

Evenimentul ocupă întreaga suprafaţă expoziţională a Romexpo, de peste 33.000 de metri pătrați.

„Târgul reprezintă emblema evenimentelor româneşti cu caracter agricol, mărimea târgului, exponatele şi evenimentele din cadrul lui demonstrând potenţialul în creştere şi capacităţile producătorilor şi distribuitorilor din domeniu, români şi străini, de a plasa pe piaţa de resort produse şi echipamente moderne, menite să faciliteze progresul şi performanţa în: cultura legumelor, fructelor şi seminţelor, creşterea animalelor, viticultura şi vinificaţia”, au anunţat reprezentaţii Romexpo

Totodată, la INDAGRA 2016 sunt așteptate peste 65.000 de persoane, acest eveniment devenind locul unde se prezintă noutăţile din domeniul agricol şi unde se aplică o serie de discount-uri cuprinse între 10% şi 50% la serviciile, produsele și echipamentele expuse.

De la eveniment nu lipsesc mașinile și utilajele care asigură o mai mare flexibilitate şi o creştere rapidă a productivităţii. În plus, pe tot parcursul târgului sunt valabile ofertele speciale la achiziţionarea de autovehicule (tractoare, combine, maşini) modele noi, de la unici distribuitori ai unor branduri celebre şi cunoscute în domeniu,
autorizati în România.

De asemenea, pe parcursul celor cinci zile de târg, companiile prezente îşi vor expune:
seminţe şi răsaduri de flori şi legume, cei mai noi hibrizi de legume ameliorate de către companii străine, pentru producătorii de legume din România, echipamente şi tehnologii pentru legumicultori şi floricultori, varietăţi de fructe şi legume de sezon şi de extrasezon, sute de soiuri de specii pomicole și o gamă variată de arbuşti fructiferi exotici, material săditor dendrofloricol,echipamente și produse pentru viticultură.

La Indagra 2016, vizitatorii pot achiziționa şi o serie de modele noi şi performante de sisteme de irigație si de fertirigat (fertilizare concomitentă cu irigarea, soluția cea mai eficientă pentru culturile de legume, în solarii si în camp, flori, viţă de vie şi pomi fructiferi), sere si solarii, componente şi tehnologii pentru ele, echipamente de măsurare a calităţii apei.

În acelaţi timp, partea de zootehnie este reprezentată de: produse şi tehnologii de obţinut şi folosit îngrăşăminte, produse şi echipamente zootehnice de creştere a bovinelor, ovinelor, cabalinelor şi păsărilor de rasă, echipamente necesare modernizării sau înfiinţării de ferme de: ovine, caprine, bovine de lapte şi carne, cabaline şi porcine,
soluţii, autovehicule şi accesorii de transport de animale, garduri electrice pentru animale, produse pentru igiena mulsului.

Concomitent cu INDAGRA 2016, la Romexpo se vor defăşura alte două evenimente cu participare internaţională, foarte cunoscute publicul larg şi celui de specialitate: INDAGRA FOOD (www.indagra-food.ro) – Târg internaţional pentru industria alimentară şi EXPO DRINK & WINE (www.targdevinuri.ro) – Târgul de vinuri, băuturi alcoolice şi non-alcoolice.

INDAGRA FOOD, evenimentul dedicat marilor jucători din industria alimentară

INDAGRA FOOD este evenimentul dedicat marilor jucători din industria alimentară şi, în perioada 2-6 noiembrie, devine spațiul de expunere a sute de produse, tehnologii inovative şi de desfăşurare a unor sesiuni informative cu privire la o alimentaţie sănătoasă.

Pe o suprafaţă de 10.000 mp, în Pavilionul Central ROMEXPO, sunt așteptate peste 160 de companii din România și de pe piețele cu industrie alimentară dezvoltată. La târg vor fi prezente firme din: Bulgaria, Cehia, China, Finlanda, Italia, Liban, Moldova,Polonia, România, Serbia, Turcia, Ucraina și Ungaria.

De la INDAGRA FOOD nu vor lipsi firme importante a căror activitate se desfășoară în domenii precum:

Utilaje și echipamente dedicate industriei laptelui și panificației;
Soluţii complete pentru industria cărnii;
Utilaje si echipamente pentru abatoare și carmangerii;
Producția și exportul de carne;
Echipamente pentru industria băuturilor;
Utilaje și accesorii pentru ambalarea produselor alimentare și non-alimentare;
Echipamente de: manipulare, transport, logistică şi depozitare;
Producția și comercializarea de brânzeturi;
Produse și servicii pentru o alimentație integrală.

 

 

Citiți și despre: