Tarifele DHL Express de la 1 ianuarie 2019.

Ce se întâmplă cu tarifele DHL Express de la 1 ianuare 2019? Anunţul făcut de companie

24.09.2018

Tarifele DHL Express de la 1 ianuarie 2019. Compania de servicii de curierat DHL Express a anunţat că de la 1 ianuarie 2019 preţurile practicate vor creşte. Este vorba de modificarea anuală a tarifelor. Conform companiei, tarifele serviciilor vor avea, în România o creștere medie de 5,5% față de tarifele stabilite pentru anul 2018.

Tarifele DHL Express de la 1 ianuarie 2019. Ce spun reprezentanţii DHL Express?

Reprezentanţii DHL Express au afirmat că creşterea tarifelor vine în condiţiile investiţiilor realizate în ultima perioadă.

“DHL Express a investit semnificativ în rețeaua sa internațională pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor tot mai complexe și pentru a oferi cel mai bun serviciu pentru clienți la nivel internațional”, a declarat Daniel Kearvell, Director General DHL Express România.

Conform acestuia, obiectivul companiei este de aducă o îmbunătăţire a serviciilor oferite.

“Obiectivul nostru este acela de a îmbunătăți continuu calitatea serviciilor noastre pentru a preîntâmpina cerințele clienților noștri”, a mai precizat Daniel Kearvell.

Directorul DHL Express a explicat că modificarea preţurilor permite companiei să îşi întărească infrastructura, oferind astfel cele mai bune soluții.

Astfel, compania va folosi cele mai performante tehnologii și procese privind livrarea expedierilor coletelor.

„În mod particular, în ultima perioadă ne-am concentrat pe investiții privind extinderea centrelor de sortare și noi centre operaționale, care vor conduce la creștere a capacității de procesare a expedierilor și reducerea timpilor de tranzit. Ne concentrăm permanent pe dezvoltarea flotei de aeronave regionale și intercontinentale, inaugurarea de noi centre operaționale cu capacitate automatizată de sortare şi introducerea de soluții electronice pentru clienții din întreaga lume. DHL Express va continua să facă totul pentru a asigura cel mai ridicat nivel de siguranță și cele mai performante standarde operaționale, pentru a răspunde nevoilor clienților, partenerilor și autorităților de transport”, a detaliat directorul companiei.

Tarifele DHL Express de la 1 ianuarie 2019. Cum sunt modificate preţurile?

Compania schimbă în fiecare an oferta de tarife, luând în considerare inflația, evoluția cursului valutar și alte costuri variabile. Aici sunt incluse costurile referitoare la conformitatea legislației privind securitatea transporturilor, în fiecare din cele peste 220 de țări în care este prezentă compania.

Preţurile sunt modificate diferit, de la țară la țară, în funcție de condițiile locale. Noile tarife se vor aplica tuturor clienților la care contractele în vigoare permit această ajustare.

Citeşte şi Programul Rabla 2018: Câte fonduri mai sunt disponibile?

Citiți și despre: