Stiri: Logistica

TAROM reia de astăzi zborurile către aeroportul Zaventem Bruxelles

05.04.2016

Zborurile companiei TAROM cu destinația Bruxelles vor fi reluate, parțial, astăzi, ca urmare a redeschiderii aeroportului Zaventem. Începând cu 5 aprilie, compania va relua operarea cursei RO 373/4 — București — Bruxelles (Zaventem) — București, care va fi efectuată cu un avion Airbus A318. Pasagerii care dețin un bilet pentru zborul RO 371/2 în perioada 5 — 8 aprilie 2016 vor fi rerutați pe zborul TAROM RO373/4, care operează conform următorului orar: RO 373 București — Bruxelles 16,50 — 18,40 și RO 374 Bruxelles— București 19,25 — 23,05.

„Ținând cont de faptul că aeroportul Zaventem este parțial operațional, pentru moment, sunt anumite restricții pe aeroport și, de aceea, pasagerii sunt rugați să consulte, înaintea călătoriei, site-ul aeroportului BRU. www.brusselsairport2203.be”, spun reprezentanţii companiei.

O serie de restricții vizează faptul că pasagerii trebuie să aibă boarding pass-ul sau rezervarea printată pentru a li se permite accesul în zona de check-in, însoțitorii pasagerilor nu au acces în aeroport cu excepția celor ce însoțesc pasagerii cu mobilitate redusă, transportul public nu a fost reluat, iar accesul la aeroport este posibil doar cu autoturismele private și taxiuri, iar serviciile speciale nu pot fi asigurate deocamdată (serviciul de minor neînsoțit sau cel de transport al animalelor).