Tax & Finance Forum 2019

Tax & Finance Forum 2019 ajunge la Sibiu

10.10.2019

Tax & Finance Forum 2019. Pe data de 23 octombrie 2019, BusinessMark organizează o nouă ediție a Tax & Finance Forum. Aceasta este prima ediție a evenimentului care va avea loc la Sibiu, la Hotel Ramada.

Forumul se adresează atât companiilor din mediul privat, cât și celor din sectorul public. În cadrul evenimentului se va face o trecere prin cele mai importante aspecte legislative și fiscale.

Subiectele dezbătute

Specialiști din cele mai importante companii de consultanță vor prezenta și analiza tendințe și politici la nivel internațional, armonizarea legislației românești, principalele aspecte privind impozitele directe și impozitele indirecte, modificări și reglementări ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală.

Speakerii evenimentului de la Sibiu

  • CĂLIN STAN, Manager Litigii și dispute fiscale, EY România
  • VIOREL SBORA, Partener prețuri de transfer, ATIPIC Solutions
  • ALINA FĂNIȚĂ, CEO, PKF Finconta
  • OANA CORNICIUC, Manager, Prețuri de Transfer, EY Romania

Cum se fac înscrierile la eveniment?

Mai multe informații despre eveniment, modalitatea de înscriere și principalele teme de discuție se regăsesc pe site-ul business-mark.ro/event/tax-finance-forum-2019-sibiu/

 Ediții viitoare organizate în alte orașe din țară

Proiectul, organizat la Sibiu, face parte dintr-o serie de evenimente ce vor continua și în luna noiembrie:

  • 4 noiembrie – Tax & Finance Cluj-Napoca
  • 20-21 noiembrie – Tax & Finance București
  • 28 noiembrie – Tax & Finance Timișoara

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie care oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a companiei este reprezentată de organizarea de evenimente de afaceri „concept propriu” prin care își propune să ofere mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking.

”Combinând metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic”, anunță organizatorii Tax & Finance Forum 2019.

Citește și Raiffeisen Bank, amendată pentru încălcarea regulamentului GDPR. Ce sancțiune a primit banca și ce nereguli s-au găsit?

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Tax & Finance Forum 2019 ajunge la Sibiu

  1. Pingback: VERBUND furnizeza Automobile Dacia electricitate | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.