Stiri: Finante

Tax & Finance Forum Cluj-Napoca 2021.

Tax & Finance Forum Cluj-Napoca 2021 are loc pe 27 septembrie

26.09.2021

Tax & Finance Forum Cluj-Napoca 2021. Pe 27 septembrie 2021, BusinessMark organizează o nouă ediție a „Tax & Finance Forum”, eveniment ce se va desfășura atât în format fizic, la Grand Hotel Italia, cât și online, pe platforma Cisco Webex.

În cadrul evenimentului, vor fi discutate cele mai importante aspecte și noutăţi legislative, cu impact fiscal, principalele provocări pentru contribuabilii români și soluții de adaptare la noile prevederi.

„Vom prezenta și analiza, alături de experți din domeniu, tendințe și politici fiscale, noutăți ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală, noile reglementări privind desfășurarea inspecțiilor fiscale, aspecte procedurale și jurisprudențiale, noile măsuri de TVA privind comerțul electronic, prețurile de transfer, controale fiscale recente, noutăți privind practica prețurilor de transfer”, anunţă organizatorii.

Tax & Finance Forum Cluj-Napoca 2021. Speakeri confirmați

• CIPRIAN PĂUN, Partener, Coordonator NNDKP Cluj-Napoca
• ALINA ANDREI, Partener, Cabot Transfer Pricing
• NINA SAVA, Senior Manager, Impozite Indirecte, EY România
• ADRIANA COSTEA, Director Servicii fiscale, PwC România
• ALEXANDRU GRECU, Senior Manager, Biroul de Asistență fiscală Timișoara, EY România
• DANIEL HADĂR, Tax Director, NNDKP Consultanță Fiscală Cluj-Napoca

Evenimentul vizează: directori financiari, directori generali, consultanți fiscali, controlleri financiari, directori economici, directori contabili, contabili, auditori, analiști financiari și antreprenori, iar participarea la eveniment echivalează cu cinci ore de pregătire profesională pentru membrii Camerei Consultanților Fiscali. Echivalarea orelor va fi efectuată exclusiv în baza menționării numărului carnetului la înscrire și a participării la eveniment.

Mai multe detalii despre agendă și bilete puteţi găsi pe site-ul business-mark.ro/event/tax-finance-forum-cluj-napoca-2021

Citeşte şi Domeniile cu cele mai mari salarii din România