Stiri: Finante

Tax & Finance Forum Cluj-Napoca 2022

Tax & Finance Forum Cluj-Napoca 2022 va avea loc pe 1 noiembrie 2022. Ce subiecte se vor dezbate?

28.10.2022

Tax & Finance Forum Cluj-Napoca 2022. BusinessMark organizează o nouă ediție „Tax & Finance Forum” ce va avea loc pe 1 noiembrie 2022 la Cluj-Napoca. Evenimentul se va desfășura atât în format fizic, la Grand Hotel Italia, cât și virtual, și este adresat atât companiilor din mediul privat, cât și celor din sectorul public.

Subiectele abordate

În cadrul sesiunilor de prezentări și panelului „CFO Roundtable”, vom aborda cele mai importante aspecte și noutăți legislative cu impact fiscal, principalele provocări pentru contribuabilii români și soluții de adaptare la noile prevederi.

Evenimentul va prezenta și analiza, alături de experți din cele importante companii: tendințe legislative și fiscale la nivel internațional, noutăți privind politicile fiscale în Uniunea Europeană post-pandemie, strategia fiscală a României și armonizarea legislației românești cu cea globală, reforma fiscală în contextul Planului National de Redresare și Reziliență, aspecte privind taxarea în economia digitală, principalele modificări și reglementări ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală, cele mai importante noutăți fiscale, la ce să ne așteptăm din 2023, aspecte privind digitalizarea administrației fiscale din România – SAF-T, e-factura și RO e-transport, prețurile de transfer la nivel internațional și local.

Totodată, se va vorbi și despre inspecția fiscală a dosarului de prețuri de transfer; exemple și bune practici, TVA, modificări privind impozitul pe profit, perspective și tendințe în inspecțiile fiscale, noutăți privind impozitele și taxele locale, noutăți legislative în domeniul contabilității și raportării financiare internaționale.

Tax & Finance Forum Cluj-Napoca 2022. Speakeri

 Raluca Popa, Partener, Departamentul Impozite directe, EY România
 Ioana Birta, CFO, TeraPlast Group
 Alcora Coman, Director Economic, Emerson
 Ciprian Stoian, Regional Tax (CE) and Transfer Pricing Manager, Endava
 Cristina Săulescu, Partener, Cabot Transfer Pricing
 Mariana Boiciuc, Senior Partner, CITR
 Andreea Florian, Senior Tax Manager, Deloitte România

Panelul „CFO Roundtable”

Cea de-a doua parte a conferinței va fi dedicată panelului „CFO Roundtable”, în cadrul căruia vom discuta despre rolul directorilor financiari în creșterea gradului de adaptare a soluțiilor digitale și evoluția acestui rol. Vom discuta și despre care este rolul CFO-ului la nivel de asigurarea business continuity în vremuri de schimbare și care sunt riscurile strategice pe care trebuie să le avem în vedere în perioada următoare, dar și despre management financiar strategic, ca rol de catalizator pentru creșterea performanței organizației.

Organizatorii pun la dispoziție trei tipuri de bilete: in person, online și on demand.

Mai multe detalii despre agendă și tematică găsiți pe site-ul business-mark.ro/event/tax-finance-forum-cluj-napoca-2022

Participarea la eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională pentru membrii Camerei Consultanților Fiscali.

Citeşte şi BusinessMark, evenimente concept propriu online si offline