Stiri: Finante

Tax&FinanceForum-Cluj

Tax & Finance Forum va avea loc pe 9 mai, la Cluj-Napoca

25.04.2017

Pe data de 9 mai, consultanții fiscali din Cluj au ocazia să se întâlnească la „Tax & Finance Forum” cu reprezentanții companiilor lider din România: EY România, KPMG, Deloitte, FiNEXPERT, PwC România, PKF Finconta. Evenimentul, organizat de BusinessMark, va reuni experții în taxe și fiscalitate ai celor mai mari companii de consultanță prezente pe piața românească și factorii de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante societăți comerciale din ţara noastră.

Forumul include slot-uri de aproximativ o oră cu prezentări și sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Printre subiectele dezbătute se numără: noutăți ale legislației fiscale românești și internaționale, prețurile de transfer, aspecte privind impozitele pe venit și profit, contribuții sociale obligatorii, TVA – noutăți, deducere, ajustări, rambursare, interpretări legislative, abordarea ECJ, exemple practice, aspecte privind inspecția fiscală, controale și litigii fiscale, noutăți legislative în domeniul contabilității, aspecte privind legislația de mediu.

„Prin conferința organizată la Cluj-Napoca, continuăm să ducem la îndeplinire obiectivul inițial, acela de a crea un dialog între participanți și speakerii cu experiență din companii de consultanță de renume. Scopul final este de a facilita învățarea teoretică și practică la cel mai înalt nivel. Tot anul acesta, ne propunem să organizăm proiectul și în alte orașe din țară: Iași, Constanța, Timișoara și Brașov.”, a declarat Daniel Drăgan, Managing Partner BusinessMark.

Timp de o zi, discuțiile se vor desfășura în trei sesiuni diferite:

SESIUNEA I. TAX FOCUS

GABRIEL SINCU, Director Executiv, Impozite directe, EY România
DANIEL HADAR, Senior Manager, KPMG România
BOGDAN CONSTANTINESCU, Tax Manager, Transfer pricing, Deloitte România

SESIUNEA A II-A. TAX FOCUS

MITEL SPĂTARU, Tax Partner, FiNEXPERT
DIANA OPRESCU, Manager, Consultanță Fiscală, PwC România
CRISTIANA OPREA, Senior Tax Consultant, FiNEXPERT

SESIUNEA A III-A. TAX FOCUS

MARIA POPA, Tax Manager, PKF Finconta
ALEXANDRU COMĂNESCU, Senior Manager, Deloitte România
MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte România
Evenimentul „Tax & Finance Forum” se adresează directorilor financiari și generali, controllerilor financiari, directorilor economici și contabililor, auditorilor, experților fiscali, analiștilor financiari și consultanților fiscali.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.