Taxify google maps

Veste bună pentru utilizatorii Taxify! Compania a lansat parteneriatul cu Google Maps

02.10.2018

Veste bună pentru utilizatorii Taxify! De acum înainte, aceştia vor putea afla o estimare a duratei și tarifului cursei direct din Google Maps. Utilizatorii Taxify trebuie doar să intre în secțiunea destinată altor modalități de transport.

Prin urmare, pentru a ajunge la opțiune este nevoia ca utilizatorii Taxify să acceseze aplicația direct Google Maps de pe smartphone-ul lor. După aceea, trebuie să aleagă destinația. Mai departe, trebuie să apese pe butonul Indicații și să acceseze secțiunea pentru curse de lângă transportul în comun sau mers pe jos.

Parteneriat Taxify Google Maps: Ce informaţii se afişează?

Pe Google Maps se vor afișa informații despre cât de aproape sunt mașinile Taxify. De asemenea, pot vedea și un tarif estimat.

După ce a fost aleasă varianta Taxify, utilizatorii trebuie să apese pe “Deschide aplicația”. Opţiunea va deschide aplicația pentru a confirma cererea de cursă. Utilizatorii care nu deţin aplicația vor fi anunţat că trebuie să instaleze Taxify pentru a accesa serviciul.

Parteneriat Taxify Google Maps: Ce spun reprezentanţii Taxify?

Conducerea Taxify spune că prin folosirea Google Maps, utilizatorii văd care este cea mai convenabilă modalitate de a ajunge la o destinaţie.

“A avea aplicația Taxify ca opțiune de transport în Google Maps va ușura decizia utilizatorilor de a alege cea mai convenabilă modalitate de a se deplasa prin oraș. Aceștia vor putea compara rapid tarifele și timpul estimat de sosire, fapt ce va ajuta utilizatorii să economisească timp și bani”, Dmitri Pivovarov, Taxify Product Manager.

Opțiunea Taxify în Google Maps a fost lansată la nivel global. Ea este disponibilă în nu mai puţin de 15 țări.

Parteneriat Taxify Google Maps: Avantajele Taxify

Taxify este cea mai mare platformă europeană de ride-hailing. Aplicaţia conectează milioane de pasageri și șoferi parteneri din întreaga lume. Astfel, călătoriile devine mai ușoare, mai rapide și mai convenabile.

Modelul de afaceri al Taxify aduce beneficii atât șoferilor parteneri, cât și pasagerilor. Astfel, şoferilor li se reține un comision mic pentru utilizarea aplicației, în timp ce pasagerii plătesc mai puțin pentru călătoria lor.

Citeşte şi Taxify își lansează serviciile în Cluj-Napoca

 

 

 

Citiți și despre:

  • Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceriIdei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri. În perioada Sărbătorilor de Iarnă nu trebuie să vă neglijaţi nici partenerii de business şi nici angajaţii. Trebuie să le transmiteţi şi acestora, aşa cum […]
  • Evenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrieEvenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrie Marţi 7 noiembrie, începând cu ora 8.30, are loc evenimentul România Durabilă - AgriBusiness "Contribuţia agriculturii la viitorul model economic românesc", în cadrul Academiei de Studii Economice - Aula […]
  • Alertă de călătorie în SuediaAlertă de călătorie în Suedia Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească pe teritoriul Regatului Suediei că, în perioada 3 — 5 ianuarie 2017, multiple regiuni vor […]
  • Bolt se lansează şi pe piaţa din IaşiBolt se lansează şi pe piaţa din Iaşi Bolt Iaşi. Platforma europeană de transport la cerere Bolt a anunţat că îşi extinde prezenţa în România, lansându-şi serviciile în Iaşi, al cincilea oraş pe harta ţării, după Bucureşti, Constanţa, Timişoara […]
  • Volvo Trucks: Gazul lichefiat, cea mai bună alternativă pentru mediuVolvo Trucks: Gazul lichefiat, cea mai bună alternativă pentru mediu Prin înlocuirea motorinei cu gaz natural lichefiat sau biogaz, emisiile de CO2 ale autocamioanelor grele pot fi reduse în mod drastic, consideră compania Volvo Truks. La ora actuală, gazul natural lichefiat […]

3 păreri la “Veste bună pentru utilizatorii Taxify! Compania a lansat parteneriatul cu Google Maps

  1. Pingback: Evenimentul Business Challenge: Temele dezbatute | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Asigurare telefon mobil Flanco: Anuntul companiei | Jurnalul de Afaceri

  3. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Flanco a lansat asigurarea pentru telefoanele mobile

Comentariile nu sunt permise.