Taxify google maps

Veste bună pentru utilizatorii Taxify! Compania a lansat parteneriatul cu Google Maps

02.10.2018

Veste bună pentru utilizatorii Taxify! De acum înainte, aceştia vor putea afla o estimare a duratei și tarifului cursei direct din Google Maps. Utilizatorii Taxify trebuie doar să intre în secțiunea destinată altor modalități de transport.

Prin urmare, pentru a ajunge la opțiune este nevoia ca utilizatorii Taxify să acceseze aplicația direct Google Maps de pe smartphone-ul lor. După aceea, trebuie să aleagă destinația. Mai departe, trebuie să apese pe butonul Indicații și să acceseze secțiunea pentru curse de lângă transportul în comun sau mers pe jos.

Parteneriat Taxify Google Maps: Ce informaţii se afişează?

Pe Google Maps se vor afișa informații despre cât de aproape sunt mașinile Taxify. De asemenea, pot vedea și un tarif estimat.

După ce a fost aleasă varianta Taxify, utilizatorii trebuie să apese pe “Deschide aplicația”. Opţiunea va deschide aplicația pentru a confirma cererea de cursă. Utilizatorii care nu deţin aplicația vor fi anunţat că trebuie să instaleze Taxify pentru a accesa serviciul.

Parteneriat Taxify Google Maps: Ce spun reprezentanţii Taxify?

Conducerea Taxify spune că prin folosirea Google Maps, utilizatorii văd care este cea mai convenabilă modalitate de a ajunge la o destinaţie.

“A avea aplicația Taxify ca opțiune de transport în Google Maps va ușura decizia utilizatorilor de a alege cea mai convenabilă modalitate de a se deplasa prin oraș. Aceștia vor putea compara rapid tarifele și timpul estimat de sosire, fapt ce va ajuta utilizatorii să economisească timp și bani”, Dmitri Pivovarov, Taxify Product Manager.

Opțiunea Taxify în Google Maps a fost lansată la nivel global. Ea este disponibilă în nu mai puţin de 15 țări.

Parteneriat Taxify Google Maps: Avantajele Taxify

Taxify este cea mai mare platformă europeană de ride-hailing. Aplicaţia conectează milioane de pasageri și șoferi parteneri din întreaga lume. Astfel, călătoriile devine mai ușoare, mai rapide și mai convenabile.

Modelul de afaceri al Taxify aduce beneficii atât șoferilor parteneri, cât și pasagerilor. Astfel, şoferilor li se reține un comision mic pentru utilizarea aplicației, în timp ce pasagerii plătesc mai puțin pentru călătoria lor.

Citeşte şi Taxify își lansează serviciile în Cluj-Napoca

 

 

 

Citiți și despre:

3 păreri la “Veste bună pentru utilizatorii Taxify! Compania a lansat parteneriatul cu Google Maps

  1. Pingback: Evenimentul Business Challenge: Temele dezbatute | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Asigurare telefon mobil Flanco: Anuntul companiei | Jurnalul de Afaceri

  3. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Flanco a lansat asigurarea pentru telefoanele mobile

Comentariile nu sunt permise.