Taxify își lansează serviciile în Cluj-Napoca

22.06.2018

Taxify a anunţat că își lansează serviciile şi în Cluj-Napoca. Compania se diferențiază de alte aplicații prin acordarea unei mai mari atenții șoferilor parteneri și crede că acest fapt se reflectă în serviciul superior oferit pasagerilor.

Comisionul perceput de Taxify șoferilor parteneri este de numai 15% și oferă bonusuri zilnice consistente, ceea ce înseamnă câștiguri nete mult mai mari.

“Avem ca misiune să construim viitorul mobilității – expansiunea în România, inclusiv Cluj-Napoca, face parte din scopul nostru. Suntem disponibili și aici pentru a oferi cea mai bună modalitate pentru șoferii parteneri de a câștiga venituri suplimentare și avantaje pasagerilor. Numărul curselor Taxify a crescut anul trecut de 10 ori, astăzi având peste 10 milioane de utilizatori la nivel global. Acesta este numai începutul având în vedere faptul că din ce în ce mai mulți oameni renunță la deținerea unui automobil și se îndreaptă către platforme precum Taxify”, a spus Markus Villig, CEO și co-fondator Taxify.

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Taxify își lansează serviciile în Cluj-Napoca

  1. Pingback: Parteneriat Taxify Google Maps: Anuntul companiei | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.