Stiri: Companii

Livrari pentru participantii la Untold

tazz by eMAG va face livrări pentru participanții la UNTOLD

26.06.2021

tazz by eMAG și UNTOLD dau tonul distracției toamna aceasta și, în premieră pentru România, fanii prezenți la festival vor putea lua masa fără să pună petrecerea „pe pauză”, pentru că tazz by eMAG va livra în interiorul festivalului, direct de la zonele de foodcourt.

Special pentru participanții la festival, tazz by eMAG și UNTOLD lansează și un produs special, inspirat de bucătăria românească. Produsul va fi potrivit pentru orice tip de dietă, fiind disponibil atât în varianta tradițională, cât și vegană.

„Ne dorim să le oferim o experiență memorabilă participanților de la UNTOLD astfel încât să-și lase grija meselor în seama noastră. Suntem pregătiți să acoperim întreaga zonă și să livrăm rapid comenzile de partenerii prezenți la festival. În plus față de livrare, am pregătit mai multe surprize și experiențe inedite pe toată durata festivalului,” a spus Alin Șerban, CEO tazz by eMAG.

„Suntem încântați de parteneriatul cu tazz by eMAG, prin intermediul căruia vom reuși să le oferim publicului festivalului o nouă experiență inedită. Aceștia vor putea să se bucure de fiecare moment al spectacolului oferit de artiștii preferați, în timp ce comandă mâncare direct prin aplicație,” a completat Bogdan Rădulescu, Head of Partnerships and New Business UNTOLD.

Despre tazz by eMAG

tazz by eMAG oferă acces rapid la noi experiențe culinare și nu numai. De la food ordering la orice produse necesare pentru casă, cu livrare rapidă, în 60 de minute, tazz by eMAG este rezultatul parteneriatului încheiat în toamna lui 2019 cu eMAG, care a intrat în acționariatul companiei EuCeMananc cu obiectivul de a accelera dezvoltarea business-ului. În acest moment, tazz by eMAG este cea mai descărcată aplicație de către români din categoria „Food & Drink”. Serviciile oferite de tazz by eMAG  sunt disponibile atât prin aplicațiile Android și iOS, cât și online pe www.tazz.ro.

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/rezultate-emag-2020-crestere-impresionanta-a-veniturilor/