Amenzi Consiliul Concurentei 2020

Tchibo vrea să preia Partener Coffee Services

29.10.2020

Consiliul Concurenţei a anunţat că analizează tranzacția prin care Tchibo Coffee Service GmbH intenționează să preia Partener Coffee Services S.R.L. Legea concurenţei arată că operaţiunea reprezintă o concentrare economică şi trebuie să fie autorizată de către Consiliul Concurenţei.

Ce servicii oferă Tchibo în România?

Grupul Tchibo Coffee Service este specializat în furnizarea profesională de cafea și prestarea de servicii conexe, precum oferirea de soluții pentru consumul de cafea away-from-home (aparatură, echipamente, servicii auxiliare precum, întreținere, mentenanță) unor industrii diverse, precum: hoteluri, restaurante, cafenele, patiserii, birouri, spitale.

În România, Partner Coffee Service desfășoară activități de comercializare cu ridicata a produselor din cafea, ceai sau produse alimentare, precum și alte servicii conexe, precum soluții pentru consumul de cafea away-from-home.

Anunţul făcut de Consiliul Concurenţei

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Citeşte şi dm drogerie markt devine membru AMRCR

 

 

Citiți și despre: