Stiri: Companii

Tchibo

Tchibo poate prelua compania Partner Coffee Service. Anunţul transmis de Consiliul Concurenţei

18.12.2020

Consiliul Concurenței a anunţat că a autorizat tranzacția prin care Tchibo Coffee Service are în plan să preia societatea Partner Coffee Service. Instituţia a anunţat că a constatat că această tranzacție nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească.

Produsele şi serviciile oferite de Tchibo

Grupul Tchibo Coffee Service este specializat pe furnizarea profesională de cafea și prestarea de servicii conexe, precum oferirea de soluții pentru consumul de cafea away-from-home (aparatură, echipamente, servicii auxiliare precum, întreținere, mentenanță) unor industrii diverse, precum:

  • hoteluri
  • restaurante
  • cafenele
  • patiserii
  • birouri
  • spitale

În România, Partner Coffee Service desfășoară activități de comercializare cu ridicata a produselor din cafea, ceai sau produse alimentare, precum și alte servicii conexe, precum soluții pentru consumul de cafea away-from-home.

Tchibo. Anunţul făcut de Consiliul Concurenţei

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această tranzacție nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia urmează să fie publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă. Acest lucru se va întâmpla după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citeşte şi Piaţa muncii în 2021. Ce aşteptări au angajaţii?