Stiri: Companii

Teamnet, nominalizat la European Business Awards

17.09.2015

Grupul Teamnet a fost nominalizat Campion Național pentru România în cadrul competiţiei European Business Awards, la categoria “The ELITE Award for Growth Strategy of the Year”. Premiul a fost acordat pentru strategia de dezvoltare a companie, care a susținut avansul cu 30% al cifrei de afaceri consolidate din 2014, la 93 de milioane de euro.

„Inovația și performanțele de business sunt principalele criterii de nominalizare a Campionilor Naționali în cadrul European Business Awards, competiție de prestigiu desfășurată anual la nivel european, cu sprijinul liderilor din sfera de business și a reprezentanților din mediul academic, politic și mass-media din toată Europa”, conform companiei.

În ultimii ani, Teamnet a avut o evoluție impresionantă și s-a remarcat la nivel regional prin numeroase proiecte inovatoare. Compania alocă anual peste 10% din cifra de afaceri pentru investiţii în proiecte ample de cercetare și dezvoltare precum cele în robotica industrială, tehnologia NFC și gestionarea situațiilor de urgență la nivel european.

“Strategia de dezvoltare a Grupului Teamnet a contribuit la extinderea sustenabilă și la generarea inovației pe zonele cheie ale companiei – Cloud, Robotics, GIS și SCADA. Anul trecut, Teamnet a înregistrat pași importanți și a realizat investiții semnificative pentru dezvoltarea și consolidarea operațiunilor, atât în termeni de soluții tehnologice și portofoliu de clienți din numeroase industrii importante, precum și în ceea ce privește prezența Grupului la nivel regional. Suntem onorați să reprezentăm din nou România la European Business Awards și ne propunem să continuăm cu planuri și obiective la fel de ambițioase și în viitor”, a afirmat Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group.

Nominalizarea recunoaște dinamica importantă a grupului Teamnet pe plan regional, în țările unde este prezent: România, Turcia, Belgia, Croația, Serbia și Republica Moldova, precum și în cele alte 10 ţări unde dezvoltă proiecte împreună cu parteneri regionali strategici.

“Felicităm Teamnet pentru realizarea de a fi desemnat Campion Național și le dorim succes în etapa următoare. Campionii Naționali au o contribuție foarte importantă la dezvoltarea comunității europene de business și ne bucurăm să vedem un interes crescut din partea tot mai multor companii de a participa la European Business Awards și de a se remarca la nivel european pentru performanțele și realizările obținute în ultimul an”, a precizat Adrian Tripp, CEO al European Business Awards.