Slide

Stiri: Companii

Techno Office estimează o creștere cu 30% a vânzărilor

27.01.2015

Furnizorul de soluții complete pentru amenajarea spațiilor de birouri Techno Office estimează o creștere cu 30% a vânzărilor până la peste 3 milioane de euro, pentru anul în curs, comparativ cu 2014, şi, de asemenea, preconizează un avans al numărului de proiecte realizate.

Înfiinţată în 2008, compania oferă soluţii complete, de la consultanţă până la amenajarea efectivă a spaţiului de lucru, iar în ultimii ani Techno Office s-a ocupat de amenajarea birourilor pentru companii importante precum JTI, Genpact, Philip Morris, Volvo, Gothaer sau GDF Suez.

„Încă de la înfiinţare, fiecare an a adus creşteri considerabile ale cifrei de afaceri, în ciuda mediului economic nu foarte favorabil, mai ales din perioada 2008 – 2010. Tocmai din acest motiv, pentru 2015, mizăm pe un avans cu 30% al vânzărilor, mai ales în contextul în care observăm o dezmorţire a investiţiilor realizate de companii în reamenajarea spaţiilor sau în relocări”, a declarat Iuliana Carata, General Manager Techno Office.

Conform acesteia, un impact pozitiv în business îl va avea nu doar creşterea apetitului companiilor pentru relocare ci şi revenirea construcţiilor pe segmentul office şi finalizarea proiectelor de acest tip.

Anul trecut, Techno Office a realizat peste 100 proiecte şi a livrat, în total, peste 10.000 de produse, dintre care 1.500 mese de lucru, 1.000 de spaţii de depozitare şi peste 5.000 de scaune.

„De-a lungul anilor, am dezvoltat proiecte cu diferite categorii de clienți, de la corporații multinaționale, până la mici întreprinzători locali, reușind să impunem în fiecare locație un standard ridicat de calitate și confort și să transformăm spațiile de birouri în medii de lucru în care angajații să se simtă bine și să lucreze eficient”, a adăugat Iuliana Carata.

Referitor la produsele distribuite de către Techno Office, Iuliana Carata a declarat că 80% dintre acestea sunt importate din țări precum Germania și Italia, iar restul sunt achiziționate de pe piața locală. Printre cei mai importanți producători din piața internațională care se regăsesc în portofoliul companiei se numără About Office, Styleoffice, Sitland, Metalmobil, Luxy, Caimi și Emmegi. La acestea se adaugă și Haworth pentru care Techno Office este dealer exclusiv în România.