TeCOMM 2016 va avea loc pe 21 aprilie

18.04.2016

Pe data de 21 aprilie va avea loc cea de-a opta ediție TeCOMM eCommerce Conference&Expo, unul dintre cele mai importante evenimente de eCommerce din Europa de Est. Conferinţa ca cuprinde dezbateri dedicate proprietarilor de magazine online și celor din domeniile conexe două keynote-uri și şapte workshop-uri strategice, din care două se axează pe workshop-uri de digital marketing din cadrul Markday, conferința conexă adresată marketerilor și practicienilor din domeniile adiacente marketingului.

La TeCOMM 2016 vor fi prezenți peste 20 de speakeri din România şi din afara ţării, care vin din agenții și companii din Marea Britanie, Danemarca, Polonia, Irlanda, Olanda și România.

“O problemă a platformelor de eCommerce este că acestea încă sunt considerate e-brands și nu branduri adevărate. Într-o lume în care brand-urile noi apar în fiecare clipă și în care o simplă idee poate duce la construirea unui imperiu, ar fi indicat ca platformele de eCommerce să nu se mai comporte ca niște platforme și să înceapă să funcționeze ca și brand-uri adevărate”, este de părere Ioana Filip, Executive Creative Director – McCANN.

Ea va susține un workshop despre ce înseamnă brandurile adevărate, în care va prezenta metode care pot ajuta industria eCommerce să devină brand-urile puternice din viitor și cum poate comunicarea să construiască întregul imperiu din viitor.

În plus, în cadrul sesiunii “Automation for eCommerce. Deliver the right message at the right time to the right person”, participanții vor putea afla cum să planifice și să lanseze o campanie de marketing automation pentru magazinul lor online cu rezultate în vânzări chiar din prima zi.

Înscrierile la TeCOMM București se fac pe bucharest.tecomm.ro.

 

 

Citiți și despre: