Stiri: IT&C

TeCOMM 2018 și soluțiile de eCommerce

03.08.2018

TeCOMM, evenimentul dedicat exclusiv industriei și comunității eCommerce, se pregătește și în acest an să își deschidă porțile în perioada 9 – 10 noiembrie la BT Arena din Cluj Napoca și aduce un nou format, adaptat pieței actuale de eCommerce. TeCOMM eCommerce Conference & Expo a reunit în ultimii 8 ani în Cluj-Napoca peste 2.500 de participanți și a inclus peste 350 de prezentări, workshop-uri și dezbateri susținute de peste 300 de speakeri naționali și internaționali. România înregistrează cea mai rapidă dezvoltare în eCommerce în ultimul an conform raportului eCommerce Europe, în condițiile în care piața de eCommerce din România a ajuns anul trecut la 2.8 miliarde de euro, urmând ca în 2018 să depășească valoarea de 3 miliarde de euro.

Anul acesta, TeCOMM Cluj are o nouă structură (agendă). Cele două zile ale evenimentului includ zona expozițională complexă, workshop-uri tehnice axate pe eCommerce, sesiuni de Masterclass AI & Big Data și RO Magento pentru developers.

Main Stage cuprinde lansări de produse pentru industria de eCommerce, adresându-se în special proprietarilor de magazine online. În a doua zi a evenimentului, au loc prezentări keynotes livrate de către speakeri internaționali, informații utile care să prezinte noutățile din domeniu.

Ro Magento: Pentru a beneficia de potențialul maxim al comerțului online, este necesar ca investitorii să valorifice mai întâi de toate resursa umană. Evenimentul Ro Magento vine către developeri cu un format hands-on masterclass, care cuprinde o parte teroretică, precum și o parte de live code dedicată developerilor. Din aceeași categorie, masterclass-ul AI & Big Data for developers este adresat arhitecților de software, managerilor tehnici, dezvoltatorilor de Inteligență Artificială și specialiștilor în data science.

Ecommerce Tracks. TeCOMM susține dezvoltarea continuă a magazinelor online prin furnizarea de conținut în cadrul workshop-urilor de marketing online, care au loc în ambele zile ale evenimentului. Prin participarea la aceste workshop-uri, profesioniștii în eCommerce primesc sfaturi și exemple concrete.

Zonă expozițională complexă: reprezintă o zonă excelentă pentru întâlniri 1 to 1, coffee talks, lansări de noi produse, interacțiune cu consumatorii, audit oferit magazinelor online și oportunități B2B pentru profesioniștii din domeniul eCommerce. Zona expo este deschisă pe parcursul ambelor zile ale evenimentului pentru toți cei care sunt interesați de eCommerce, accesul fiind gratuit.