TeCOMM 2019

Viitorul business-ului în eCommerce, dezbătut în cadrul evenimentului TeCOMM 2019

20.03.2019

TeCOMM 2019, eveniment marca Libero Events, dezbate viitorul business-ului în domeniul eCommerce. Evenimentul vine în contextul în care piața de eCommerce nu a fost nicicând mai dinamică și mai capricioasă în materie de preferințe ale consumatorului, climat social sau economic, trenduri pornite din nevoi sau contra curentului. La nivel mondial, se pune accent pe dezvoltare, pe extindere către piețe emergente și flexibilitate în abordarea clienților diferiți cultural.

TeCOMM 2019. Percepția asupra realității

În plus, mediul digital este cel care ne-a schimbat percepția asupra realității. Astfel, de multe ori, preferăm să luăm decizii de business printr-un simplu click. Pe lângă scopul comun pe care îl ai cu interlocutorul, este plăcută experiența de a afla noutăți din industrie sau oportunități pe care poate le-ai neglijat până atunci.

„În goana după cifre și profit, niciun grafic de Facebook sau AdWords nu va putea depăși vreodată interacțiunea umană atunci când discutăm despre networking și parteneriate care să dezvolte industrii, idei performante și dezvoltare în comerț electronic”, declară organizatorii evenimentului de comerț electronic TeCOMM.

TeCOMM 2019. Noutate și inovație

Conferința TeCOMM contribuie la dezvoltarea industriei de comerț electronic. Evenimentul reunește proprietarii de magazine online și furnizorii de servicii din Europa de Est. Accentul se pune mereu pe noutate și pe inovație, pe găsirea de soluții personalizate, pe crearea și consolidarea relațiilor de business.

TeCOMM 2019. Beneficiile networking-ului

TeCOMM 2019 va avea loc pe data de 10 aprilie, la Marriot JW Grand Hotel. Acesta este evenimentul care ajută profesioniștii în eCommerce să se mențină up-to-date cu tot ce se schimbă în industrie, să învețe din greșelile celorlalți, să-și pitch-uiască brandul unui investitor sau să se partenerieze cu start-up-uri despre care cred că au potențial de dezvoltare.

Networking-ul 1-1 ajută antreprenorii să crească credibilitatea brandului, îi implică în discuții cu leaderii industriei și creează un mediu de dezvoltare pentru profesioniștii nou intrați pe această piață.

TeCOMM 2019. Relațiile de afaceri

Relațiile de afaceri nu se bazează doar pe schimbul de mail-uri dintr-o zi de miercuri, ci pe conexiunea umană și pe capacitatea de a găsi soluții pentru scop comun: creșterea unei industrii, educarea unui public devenit client și alinierea pieței relativ tinere la standarde internaționale. Leaderii de la vârful industriei știu că cel mai eficient mod de a dezvolta relații e să se comporte cu fiecare client în parte ca și cum s-ar adresa întregii industrii.

TeCOMM 2019. Brella, platforma intuitivă de networking

TeCOMM implementează, în premieră pentru țara noastră, Brella. Este o platformă intuitivă de networking. Dacă te-ai înscris la TeCOMM, te invităm să:

• Te loghezi de pe desktop sau downloadezi aplicația de pe App/Play Store

• Introduci codul tecomm2018

• Îți setezi interesele

• Stabilești cel puțin 5 întâlniri cu cei mai importanți jucători din industrie
• Happy networking!

Înscrierile continuă pe site-ul oficial al evenimentului: http://bit.ly/eCommercemadepersonal

Citește și Topul rețelelor de socializare preferate de companii

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Viitorul business-ului în eCommerce, dezbătut în cadrul evenimentului TeCOMM 2019

  1. Pingback: Case de pariuri Romania - Top PariuriX.com | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.