Stiri: Retail

TeCOMM Bucuresti 2019

Ghidul pentru comerț crossborder, lansat de TeCOMM București și GoMag

01.04.2019

TeCOMM București 2019. Una dintre cele mai performante platforme autohtone de eCommerce din România, GoMag, a anunțat că se alătură TeCOMM eCommerce Conference&Expo. Evenimentul va avea loc pe 10 aprilie în București. Obiectivul comun al TeCOMM și GoMag a dus la acest parteneriat care se materializează prin acțiuni concrete, precum lansarea ghidului pentru comerț crossborder, adică vânzarea online către consumatori din afara țării.

TeCOMM București 2019. Cum este structurat evenimentul?

TeCOMM București 2019 este structurat eficient în speech-uri keynote, prezentări de tipul one-man-show, workshop-uri și networking facil.

În plus, evenimentul ajută proprietarii de afaceri să găsească noi oportunități de creștere în industria din care fac parte.

TeCOMM București 2019. Conferințe

Conferință & Keynotes Speeches: conținut real, fără inserturi comerciale susținut de speakeri naționali și internaționali.

Persoane cu experiență în eCommerce care sunt acolo pentru a împărtăși din greșelile, succesul și lecțiile învățate pe pielea lor.

Se va discuta despre procese automatizate în marketing, revoluția AI în eCommerce, SEO în era personalizării, engagement și programe de loializare, inovație în comerțul electronic și roboți software creați pentru a prelua din task-urile repetitive ale unui business.

Workshop-uri aplicate despre: Comunicare, marketing și engagement, procesul decizional de luare a deciziilor, chatbots AI.

Evenimentul cuprinde și două Masterclass-uri susținute de traineri din România, cât și din străinătate: Ivan Imhoff și Cătălin Matei.

Cross Border Forum reprezintă un panel de soluții de eCommerce la care iau parte jucători din eCommerce de nivel decizional (CEOs&Managers). Se va vorbi despre ce presupune extinderea la nivel internațional al business-urilor din online-ul românesc, condiții, legislație și aplicabilitate practică.

TeCOMM București 2019. Networking eficient

TeCOMM este, în plus, locul ideal pentru tot ce înseamnă industria de eCommerce și domeniile conexe: networking-ul, implementând în premieră pentru România Brella, platforma de networking menită să stabilească întâlniri de business 1-1.

Zona expozițională este dedicată soluțiilor din domeniul eCommerce: de la banking, curierat, sisteme de plată și soluții software.

Evenimentul se va bucura de participarea a unor profesioniști care pot să ajute magazinele online din țara noastră să găsească cele mai bune tool-uri cu ajutorul cărora să evolueze.

TeCOMM București 2019. Despre GoMag

Magazinele de pe Gomag provin dintr-o paletă variată de industrii, începând de la cosmetice & accesorii, cadouri, papetărie și suplimente alimentare, până la IT&C, auto, casa & grădină, echipamente de protecție și librărie.

Platforma cuprinde magazine online cunoscute și start-upuri curajoase care vând eficient încă de la lansarea pe platformă. Doar în ultimele 3 luni, cele peste 750 de magazine online dezvoltate pe platformă, au înregistrat aproximativ 140.000 de comenzi, în valoare de aproape 50 milioane de lei.

Cea mai nouă lansare Gomag, realizată tot în cadrul unei ediții TeCOMM, poartă numele de GoBot și este primul robot nativ într-o platformă eCommerce. Realitatea unui magazin online pe pilot automat, după cum afirmă CEO-ul Gomag, Cosmin Daraban, este din ce în ce mai aproape.

Citește și Cadouri corporate Paște 2019. Idei pentru companii. Oferta anunțată de Băneasa Shopping City