Stiri: Retail

TeCOMM Bucuresti 2019

TeCOMM București 2019 are loc pe 10 aprilie

06.02.2019

O nouă ediție a TeCOMM București a fost lansată. Evenimentul va avea loc pe data de 10 aprilie 2019. Tematica acestei ediții este eCommerce made personal și pune accent pe personalizare: de la găsirea acelor soluții care ajută magazinele online din România să vândă mai mult, până la oferirea de conținut adaptat nevoilor actuale de business.

TeCOMM eCommerce Conference&Expo va avea loc, în 2019, într-o nouă locație.

TeCOMM București 2019. Structura evenimentului

Structurat eficient în speech-uri keynote, prezentări de tipul one-man-show, workshop-uri și networking facil, conferința ajută proprietarii de business să vadă noi oportunități de creștere în industria din care fac parte.

TeCOMM București 2019. Primii speakeri confirmați se numără:

Nick Lansley [Marea Britanie] – Director and Innovation Insider. Nick Lansley’s Innovation Lab, este unul dintre pionierii eCommerce-ului, intuind încă din anii ‘90 că online-ul va crește, iar magazinele vor vinde mai ușor și unui public mai larg. A format prima echipă de inovare pentru serviciile online ale brandului Tesco, unul dintre cei mai mari retaileri britanici. Se inspiră din business-urile clienților, iar expertiza sa îmbină inovația, strategia și implementarea în eCommerce.

Prezentarea acestuia te va învăța cum să inovezi în business-ul tău online și cum să câștigi teren în industrie implementând proiecte inovatoare.

Alături de el vor mai urca pe scena TeCOMM, atât în format de one-man-show, cât și pentru workshop-uri:

  • Ivan Imhoff (Fondator, Cognytive ltd)
  • Xenia Muntean (Co-founder&CEO, Planable)
  • Cătălin Matei (CEO, Increase Media)
  • Sorin Despot (Senior Marketing Manager, Twispay)

TeCOMM București 2019. Networking-ul

Evenimentele de afaceri au o componentă excelentă, dar care de multe ori este plasată pe plan secundar: networking-ul.

Deopotrivă artă și știință, networking-ul este despre interacțiune umană, dar necesită obiective clare, abilități sociale și capacitatea de a comunica eficient, de a deschide căi către noi colaborări. TeCOMM implementează în premieră pentru România Brella, platforma de networking menită să stabilească întâlniri de business 1-1.

TeCOMM București 2019. Ce spun organizatorii?

“Prin intermediul TeCOMM, reunim an de an proprietarii magazinelor online din Europa de Est. Înțelegem valoarea pe care o au rețelele, conectarea cu mediul de business și beneficiul final pe care îl au evenimentele de acest fel. Fără dar și poate, rețelele sociale și evenimentele precum TeCOMM te ajută să ajungi la oameni pe care nu i-ai fi putut cunoaște la fel de ușor altfel. Ediția aceasta, punem accent pe conținut și experiență per total – am ales o locație exclusivistă, avem confirmați speakeri carismatici, bine pregătiți și nerăbdători să dea mai departe din experiența lor”, declară organizatorii – Libero Events.

TeCOMM București 2019. Piața locală

Deși încă traversează un proces de educare, piața de eCommerce din țara noastră este în plină ascensiune. PayU estimează că în acest an va ajunge la o valoare de 3.5 miliarde de euro. Datele arată un număr estimativ de 15.000 de magazine online, iar cele care se mențin în top investesc constant în tehnologie, atragere de specialiști pe fiecare nișă, precum și orientarea, mai mult sau mai puțin impusă de noua reglementare, spre comerț transfrontalier.

Prin comparație cu piețele vestice, piața locală se maturizează treptat și se poziționează din ce în ce mai bine: atât prin prisma start-up-urilor care atrag investitori străini, cât și prin prisma serviciilor din ce în ce mai specializate.

TeCOMM București 2019. Campanie de early bird

Organizatorii au dat deja start-ul înscrierilor la eveniment, derulând momentan o campanie de early bird cu prețuri speciale pentru comunitatea TeCOMM: www.bucharest.tecomm.ro.

Citește și Din ce în ce mai mulți români preferă să comande online mâncare