Stiri: Retail

TeCOMM Bucureşti va avea loc pe 21 aprilie

24.03.2016

Pe data de 21 aprilie, în Bucureşti, va avea loc ediţia a VIII-a a TeCOMM eCommerce Conference&Expo, unul dintre cele mai importante evenimente de eCommerce din Europa de Est. Evenimentul este dedicat proprietarilor de magazine online şi furnizorilor ce oferă produse, servicii şi soluţii de eCommerce, fiind organizat de Libero Events.

„România este una dintre țările din Europa de Est cu o piaţă de eCommerce încă tânără, dar care evoluează progresiv de an la an, alături de ţări precum Polonia, Slovacia sau Cehia. Predicţia pentru următorii ani este că eCommerce-ul va fi considerat cel mai important instrument de vânzări, iar 50% din vânzările din offline vor fi influenţate de strategiile şi campaniile care se desfăşoară în online. Prin această ediţie dorim să oferim participanţilor cele mai noi tool-uri şi tactici eficiente de promovare, nu doar pentru vânzări mai mari, ci mai ales pentru strategii de orientare către client şi loializarea acestuia”, a afirmat Laura Biriş, project manager TeCOMM.

Speakerii evenimentului vor aborda subiecte privind inovaţia în comerţul online şi cum tratează aceştia diferitele probleme din această sferă, toate acestea având ca temă centrală “Power to the Customers”.

Atât dezbaterile cât şi prezentările, workshopurile şi networking-ul sunt extrem de valoroase, pentru că participanţii îşi pot exprima nelămuririle, ideile sau întrebările, pentru a obţine răspunsuri avizate.

În cadrul evenimentului TeCOMM Bucureşti sunt aşteptaţi peste 250 de retaileri online care au deja un business sau îşi doresc un start-up în acest domeniu, cât şi specialiştii din domeniile conexe implicaţi în activitatea de online a business-urilor.

Înscrierile la TeCOMM Bucureşti se fac pe bucharest.tecomm.ro.