Stiri: Retail

TeCOMM Cluj 2018

TeCOMM Cluj 2018 prezintă roboți humanoizi și produse din viitorul comerțului online

02.11.2018

TeCOMM Cluj 2018. TeCOMM eCommerce conference&expo va avea loc între 9 și 10 noiembrie 2018, la BT Arena. Evenimentul reunește specialiști din industria e-commerce și din domeniile conexe.

Pe scenă TeCOMM Cluj 2018 vor urca reprezentanți ai:

  • Google România
  • LEGO
  • Netopia
  • PayU
  • Retargeting
  • Exponea

TeCOMM Cluj 2018. Lansări

TeCOMM Cluj 2018 se va bucura de patru lansări inovative. Este vorba de Eye-tracking, primul bot din România, soluții digitale de finanțare și metoda inovativă de plată biometrică. Aceste produse vin de la companii cu capital 100% românesc din industria eCommerce.

Acestea reprezintă soluții de evitare a greșelilor comune din comerțul online așa cum  vor arăta în viitor, subiectul principal al ediției de anul acesta a TeCOMM Cluj.

TeCOMM Cluj 2018: Două produse inovatoare

De asemenea, Netopia Payments prezintă în premieră la TeCOMM două produse inovatoare:

Merchant Cash Advance – o soluție complet digitală de finanțare, care oferă acces rapid la resurse financiare antreprenorilor din industria ecommerce.

Biometric Payment – o soluție care permite plata cu amprentă digitală prin intermediul aplicației MobilPay Wallet, fără a folosi telefonul mobil și fără ca amprenta utilizatorului să fie stocată în sistem.

TeCOMM Cluj 2018. O nouă tehnologie de eye-tracking

Humanize, singurul centru de cercetare din ţara noastră pentru produse digitale, lansează în prima zi a TeCOMM produsul cu același nume, bazat pe o nouă tehnologie de eye-tracking.

“90% din informația pe care creierul o procesează este rezultatul unor stimuli vizuali, iar cercetarea fenomenelor declanșate este decisivă în sustenabilitatea unui business, noua tehnologie oferă o analiză complexă cu privire la comportamentul real al clienților în mediul online și colectează date obiective, legate chiar și de subconștientul uman”, declară fondatorii produsului.

TeCOMM Cluj 2018. GoBot

Tot pe 9 noiembrie, participanții vor putea face cunoştinţă cu GoBot. Este vorba de instrumentul de automatizare lansat în premieră în platforma Gomag.

În cea de-a doua zi a TeCOMM, participanții își vor începe dimineața întâmpinați de către simpaticii roboți umanoizi de servicii ai Bucharest Promo Robots.

Înscrierile continuă pe http://bit.ly/TeCommCluj2018!

Citeşte şi Târgul de Turism al României 2018: Oferte şi reduceri pentru vacanţe