Tehnologia de încărcare rapidă prinde tot mai mult teren în România

10.07.2017

Cea mai eficientă tehnologie de încărcare prin USB de pe piață, Qualcomm Quick Charge 3.0, care oferă o viteză de până la 4 ori mai mare decât cea standard, prinde tot mai mult teren în România. Printre cele mai populare produse se regăsesc încărcătoarele de priză și mașină cu 3 porturi.

Consumatorii români sunt tot mai preocupați de soluții rapide de încărcare a telefoanelor și tabletelor, vara reprezentând un vârf de sezon, odată cu vacanțele, în care aceștia sunt în permanentă mișcare. Astfel, tehnologia Qualcomm Quick Charge 3.0, lansată abia la începutul anului, prinde tot mai mult teren în România.

Potrivit Tellur, până la finalul lui 2017, vânzările de încărcătoare cu tehnologie QC3.0 vor depăși 50% din totalul pe această categorie, cele mai populare produse fiind încărcătoarele de priză și mașină cu 3 porturi, compatibile cu majoritatea dispozitivelor electronice de ultimă generație.

Încărcătorul de priză Tellur TLL151081, certificat Qualcomm Quick Charge 3.0, poate încărca de la 0 la 80% în doar 35 de minute dispozitivele compatibile, folosind portul USB cu tehnologie QC 3.0 și cablul compatibil, ținând cont de condițiile de încărcare, de capacitatea bateriei și de alți factori. Încărcătorul folosește tehnologia Smart IC, care detectează automat și redă protocolul de încărcare original al dispozitivului, pentru a permite atingerea ratei maxime de încărcare. Este prevăzută protecția asupra următoarelor 4 situații: supra alimentare, sub tensiune, supra tensiune, scurt circuit. Pe lângă portul QC3.0, are și 2 porturi Smart USB. Pentru flexibilitate deplină, este compatibil cu toate dispozitivele alimentate prin USB, inclusiv telefoane mobile/tablete cu sisteme de operare Android & Apple.

Încărcătorul de mașină cu 3 porturi USB Tellur TLL151051 este de asemenea certificat Qualcomm Quick Charge 3.0, oferind aceleași beneficii de viteză și de siguranță și control. Dispune de 1 Port QC3.0, 1Port-USB și 1Port-Type-C,  ultimul conector având avantajul de a putea fi folosit indiferent de direcția în care este introdus.

 

 

Citiți și despre: