Stiri: IT&C

telefon Huawei 5G

S-a lansat primul telefon Huawei cu 5G. Ce preț are?

09.07.2019

Telefon Huawei 5G. Huawei a lansat primul său telefon comercial 5G – HUAWEI Mate 20 X (5G). Fiind echipat cu tehnologii de ultimă generație, precum procesorul Kirin 980, construit pe arhitectura de 7nm și Balong 5000, cel mai puternic chipset multi-mode 5G, noul smartphone Huawei permite acces la tehnologia de generația a 5-a (5G).

HUAWEI Mate 20 X (5G) oferă o experiență premium care include:

  • conectivitate de mare viteză
  • performanță extraordinară prin facilitatea accesul la aplicații mai performante
  • un ecran mare
  • o durată de viață extinsă a bateriei.

Telefon Huawei 5G. Preț recomandat

HUAWEI Mate 20 X (5G) are un preț recomandat de 6.499 lei. Telefonul este disponibil din luna iulie. Acesta se regăsește la partenerii autorizați Huawei, dar și în Huawei Experience Shop – Afi București sau Huawei Service Center.

Telefonul are de 7,2 inch. Dispozitivul reunește o gamă largă de tehnologii brevetate, compatibile cu toate modurile de funcționare a rețelelor existente, inclusiv cu actuala versiune de implementare a rețelei 5G (5G NSA – non-standalone – sau ancorată de tehnologia 4G ), precum și cu viitorul mod de funcționare de sine stătător a rețelei 5G (standalone – SA). În acest fel consumatorii vor putea să experimenteze o conectivitate de mare viteză.

Telefon Huawei 5G. Ce spune conducerea companiei?

„Acum doi ani, ne-am întâlnit cu jurnaliștii și partenerii noștri de afaceri și am vorbit despre smartphone-ul viitorului. Pe lângă telefonul pliabil, pe care l-am prezentat deja în timpul MWC 2019, mulți dintre ei au menționat viteza de transfer a datelor ca fiind ceva extrem de necesar pentru a ușura comunicarea. Am văzut care sunt nevoile clienților noștri și am îmbunătățit constant dispozitivele, de aceea am decis să facem un nou pas înainte în ceea ce privește tehnologia și am creat primul smartphone compatibil cu soluțiile 5G – HUAWEI Mate 20 X (5G). În plus, am stabilit relații de lungă durată cu operatorii de telecomunicații din întreaga lume pe care i-am ajutat să dezvolte rețeaua 5G. Suntem foarte încântați că avem șansa de a fi primii care prezintă un smartphone complet compatibil cu soluțiile 5G” – a spus Yanmin Wang, președinte al CBG CEE & Nordic Region.

Citește și Saint-Gobain se implică în construcția centrului comunitar din Buftea