Telekom lansează o ofertă pentru românii care pleacă în vacanţă

20.07.2015

Telekom România a anunţat o ofertă specială de vară dedicată segmentului postpaid rezidențial, oferind în premieră o combinaţie unică între roaming gratuit și reducere la cazare, în peste 190 de țări. Persoanele care optează pentru activarea sau reînnoirea unui abonament Telekom, în perioada 20 iulie – 6 septembrie 2015 beneficiază, astfel, de 100 de minute și 100 MB în roaming gratuit timp de 30 de zile prin extraopțiunea Travel Extra 100.

Extraopțiunea se acordă în mod gratuit la prima activare, apoi fiecare reactivare are valoarea de 10 euro (TVA inclus).

Clienții companiei beneficiază de reducere la tarifele de cazare rezervate prin platforma Airbnb. Reducerea este de 30 de euro pentru o rezervare de o valoare de cel puţin 120 de euro și este valabilă 1 an de la data emiterii.

Pentru a beneficia de reducere, utilizatorii trebuie să creeze un cont nou pe platforma Airbnb doar prin intermediul linkurilor puse la dispoziţie pe pagina dedicată din site-ul telekom.ro care fac trimitere către aplicaţia de mobil Airbnb și butonul „Creează cont”. Ulterior, aceștia vor primi codul de reducere pe adresa de e-mail.

În plus, în cadrul ofertei de vară Telekom dedicată segmentului postpaid rezidențial, clienții pot achiziționa un smartphone Speedsurfer 4G la preţul de 1 leu cu abonamentul Nelimitat Voce M.

Primul smartphone lansat sub brandul T, Speedsurfer, are un ecran de 4.5” cu rezoluție HD, procesor Quad Core de 1.2 GHz, permite viteze 4G și are o cameră foto de 5.0 Megapixeli şi funcţie autofocus.

 

 

Citiți și despre: