Telekom lansează un nou concept comercial pentru serviciile integrate

26.05.2015

Telekom România a anunţat lansarea MagentaONE, un nou concept comercial pentru pachetele integrate fix-mobil adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii. Astfel, România a devenit a treia ţară membră Deutsche Telekom Group în care este lansată noua abordare comercială pentru ofertele integrate, după Germania şi Slovacia. În Germania, numărul clienţilor de servicii integrate a atins deja un milion.

„Telekom Romania aduce o contribuţie importantă în familia T la nivel internaţional, în misiunea sa de a deveni lider în inovaţie şi tehnologie. Suntem mândri să ne numărăm printre primele ţări care pun în practică expertiza şi abilităţile grupului, iar acum acest lucru este confirmat prin lansarea conceptului comercial MagentaONE”, a declarat Nikolai Beckers, CEO Telekom Romania.

MagentaONE presupune o ofertă simplificată de servicii de comunicaţii pentru familii şi afaceri. Este vorba de un singur loc pentru toate serviciile fixe şi mobile necesare: One Stop Shop, un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil), 10 secunde timp mediu de aşteptare în call center pentru clienţii cu pachete integrate fix-mobil, din mai 2015, precum şi divertisment şi conţinut TV exclusiv pe toate tipurile de ecran (TV, tabletă, laptop, smartphone).

„Suntem furnizorul numărul 1 de servicii integrate din perspectiva cifrei de afaceri înregistrate, prin urmare, ne concentrăm pe oferirea de soluții convergente, care, de astăzi, se regăsesc sub umbrela comercială MagentaONE. Pachetele integrate sunt un real succes pe piaţa din România, astfel încât în prezent am atins pragul de 100.000 de clienţi, care acum devin parte din universul MagentaONE. Mai mult, îmi face plăcere să anunţ că ne-am îndeplinit promisiunea de a oferi cele mai eficiente şi rapide servicii în call center pentru clienţii rezidenţiali de servicii fix-mobil, care sunt preluaţi, în medie, în 10 secunde”, a adăugat Nikolai Beckers.

Odată cu MagentaONE, Telekom Romania lansează o nouă versiune, îmbunătăţită, a serviciului de televiziune interactivă (IPTV), oferind cea mai bună experienţă TV din România

 

Citiți și despre: