Telekom România are un nou director executiv de HR

15.09.2016

Începând de astăzi, Carmen Dumitrache preia funcția de Director Executiv de Resurse Umane al Telekom România. Având peste 20 de ani de experiență în poziții de management executiv de resurse umane, Carmen Dumitrache va fi responsabilă de coordonarea activităților de resurse umane în întreg grupul de companii Telekom Romania, raportând direct către directorul general al Telekom România.

Din această poziție, aceasta va fi responsabilă de coordonarea activităților de HR, raportând direct către directorul general al Telekom Romania.

Cu aproape 20 de ani petrecuți în poziții de management executiv de resurse umane, Carmen Dumitrache este un profesionist cu experiență într-o gamă largă de industrii precum cea de tehnologie și IT, consultanță și externalizare, medicală, dar și în domeniul ONG. Poziția sa anterioară la Ericsson Telecommunication, ca HR Business Partner – Global Support Center, a presupus responsabilitate pentru activitățile desfășurate în șapte țări. Astfel, deține abilități valoroase în ceea ce privește managementul de echipe și proiecte locate în mai multe țări.

Noul director de HR al Telekom este licențiată în medicină și deține un MBA Româno-Canadian în marketing. Și-a completat constant educația formală participând regulat la cursuri pe parcursul întregii sale cariere.

 

 

Citiți și despre: