Stiri: Social

Telekom România susține Maratonul Internaţional Braşov

22.05.2015

Telekom România susține prima ediţie a Maratonului Internaţional Braşov care va avea loc pe data de 14 iunie, ca parte a campaniei „Mişcarea face bine”. Competiţia va pune Brașov pe harta maratoanelor de șosea din România, alături de București, Cluj și Arad, iar traseul va marca cele mai frumose obiective turistice ale acestuia.

Înscrierea se face online, pe site-ul Maratonului Brașov, până pe data de 7 iunie. Taxele de participare variază între 90 – 140 de lei în funcție de perioada și proba la care se înscriu participanții.

Participanții se pot înscrie la următoarele probe:

– Proba de maraton de 42 km;
– Proba de maraton ștafetă în echipă de 4 participanți de 42 km;
– Proba de semi-maraton de 21 km;
– Proba de 10 km;
– Proba de 5 km;
– Curse speciale de 500 m până la 1 km pentru copii cu vârste cuprinse între 4 – 14 de ani.

Prin intermediul Fundației Telekom Romania, taxele strânse la proba de 5km și 10% din valoarea taxei la probele din competiție (maraton, ștafeta, semi-maraton și proba de 10km), vor fi donate copiiilor cu autism, beneficiari ai Asociației „Copiii de Cristal”.

În acest proiect, Fundația Telekom România a ales să se alăture copiilor și tinerilor cu autism care provin din familii cu venituri modeste și care nu își permit să acopere costurile de recuperare prin tipurile de terapii necesare pentru integrarea acestora în sistemul de învățământ și în societate.

„Dincolo de importanța promovării unui stil de viață sănătos prin sport, pentru Telekom România implicarea în activitățile care sprijină comunitatea din care facem parte reprezintă angajamentul întregului Grup, iar rolul Fundației Telekom România este acela de a consolida contribuția companiei în societate și de răspunde nevoilor reale ale acesteia în timp util.” afirmă Ruxandra Vodă, Director Comunicare Telekom.

Maratonul Internaţional Braşov este organizat de Asociaţia „Șapte Scări” Braşov, în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov şi Clubul Sportiv Smart Atletic.