Telekom şi Asociaţia P.A.V.E.L au organizat o acţiune caritabilă în 4 spitale

29.12.2014

Telekom Romania şi Asociaţia P.A.V.E.L. au oferit speranţă de Crăciun copiilor din patru spitale din Bucureşti. Astfel, 220 de copii şi tineri bolnavi de cancer au primit cadouri de Crăciun, în cadrul unor evenimente caritabile. Acesta este al şaptelea an consecutiv în care Telekom Romania şi Asociaţia P.A.V.E.L. organizează o acţiune caritabilă pentru copiii bolnavi de cancer.

„Telekom Romania este unul dintre prietenii noștri cei mai dragi și cei mai apropiați. Din 2007 și până în prezent, Telekom Romania a sponsorizat TELVERDE pentru copii cu cancer, fiind și singura companie de telefonie care a raspuns pozitiv cererii noastre. De șapte ani, familiile cu copii bolnavi pot apela gratuit numarul 0 800 800 421 pentru a afla informații referitoare la drepturile pe care le au, la modalitatea de acces la tratament etc. De asemenea, cu sprijinul Telekom Romania, de șapte ani organizăm sărbătorirea Crăciunului în patru spitale bucureștene, oferind diverse cadouri copiilor aflați în această perioadă a anului la tratament în clinicile de specialitate. Mulțumim Telekom Romania iar conducerii, angajaților și clienților dumnealor le dorim să aibă sărbători fericite!”, a declarat Olga Cridland, Președintele Asociației P.A.V.E.L.

Voluntarii celor două organizaţii au împărţit cadouri la secțiile de oncopediatrie şi hematologie pediatrică din patru spitale din Bucureşti: Institutul Oncologic Prof. Dr. Al. Trestioreanu, Institutul Clinic Fundeni, Spitalul de Urgență pentru Copii M. S. Curie şi Spitalul de Urgență pentru Copii Prof. Dr. Grigore Alexandrescu

„Telekom Romania este alături de Asociaţia P.A.V.E.L. din 2007, în misunea lor de a oferi sprijin copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, precum şi familiilor acestora. An de an, prin acţiunea tradiţională de Crăciun, încercăm să oferim speranţă într-o perioadă a anului în care e important, poate mai mult ca oricând, să dăm dovadă de solidaritate”, a declarat Ruxandra Vodă, Director Comunicare, grupul Telekom Romania.

Citiți și despre: