Stiri: IT&C

Telekom, sponsor principal al Echipei Naționale de Fotbal

16.06.2015

Începând cu luna iunie, Telekom devine sponsorul principal al Echipei Naționale de Fotbal a României, în urma unui parteneriat încheiat cu Federația Română de Fotbal. Contractul este valabil până la finalul anului 2016, cu posibilitatea de prelungire până în 2018. În cadrul acestui parteneriat, Telekom pregătește o serie de surprize pentru clienții care îndrăgesc fotbalul.

Telekom și Echipa Națională de Fotbal împărtășesc aceleași valori: fair-play, integritate, dorința puternică de a reuși. Este o onoare să fim sponsorul principal al reprezentativei naționale la fotbal și să susținem echipa pe drumul spre victorie, alături de milioanele de suporteri români. Pentru Telekom, fotbalul este rege. Ca urmare, oferim clienților noștri, în exclusivitate, integral, cele mai bune competiții de fotbal, precum Euro 2016, UEFA Champions League și UEFA Europa League. Hai România!”, a declarat Nikolai Beckers, CEO Telekom Romania.

Următoarea provocare pentru echipa națională de fotbal a României este calificarea pentru Euro 2016.

Federația Română de Fotbal primește astăzi alături un partener deosebit de important care împărtășește valorile și principiile pe care ni le-am asumat în drumul spre performanță. Telekom Romania devine sponsorul principal al Echipei Naționale de Fotbal și, astfel, confirmă viziunea noastră privind dezvoltarea fotbalului din România. Sunt convins că ne vom bucura împreună de cele mai frumoase rezultate ale „tricolorilor” și îi vom face pe români să fie mândri de performerii ei! Bun venit, Telekom Romania, în familia fotbalului românesc!”, a declarat Răzvan Burleanu, Președintele Federației Române de Fotbal.