Telekom, un an de prezenţă pe piaţa din România

10.09.2015

Telekom România sărbătoreşte un an pe piața locală prin lansarea celei mai avantajoase oferte destinate înreegii familii. Astfel, după primul an de prezență pe piața românească a brandului, ofertele MagentaONE au avut succesul extraordinary: 150.000 de clienți au ales pachete integrate fix-mobil.

„Acum un an, România se alătura familiei internaționale Deutsche Telekom. De atunci, ne-am străduit să oferim clienților noștri cele mai avantajoase și cele mai simple soluții dedicate atât familiilor, cât și companiilor. Am lansat pachetele integrate fix-mobil MagentaONE care au fost alese până acum de aproximativ 150.000 de clienți, aceștia fiind și cei mai mulțumiți, conform studiilor noastre interne. Am continuat să extindem acoperirea de fibră optică, am îmbunătățit platforma de televiziune interactivă și am rămas cel mai de încredere partener pentru companii. În 2015, i-am urat bun venit lui Robbie Williams pentru prima oară în România și am devenit sponsorul principal al Echipei Naționale de Fotbal. Ne păstrăm astfel angajamentul de a oferi clienților noștri experiențe memorabile. Acum aducem clienților noștri cele mai avantajoase pachete MagentaONE, pentru întreaga familie”, declară Nikolai Beckers, CEO, grupul de companii Telekom Romania.

Pentru această aniversare, compania  pune la dispoziție cele mai avantajoase oferte pentru clienţii persoane fizice. Prin urmare, noua ofertă comercială include pentru clienții de servicii integrate fix-mobil până la 6 servicii mobile suplimentare. Clienții MagentaONE noi sau existenți pot adăuga, fără o perioadă minimă contractuală, până la 4 servicii suplimentare Mobil Voce Familie sau Mobil Date Familie pentru 4,95 euro/lună cu TVA inclus/pachet. De asemenea, prin intermediul ofertelor noi, telefoanele mobile sau tabletele pot fi achiziţionate și plătite în rate lunare. Ca un beneficiu suplimentar pentru fiecare pachet suplimentar, clientul va primi 1GB de trafic pentru serviciul mobil principal.

În plus, noii clienți au reducere de 50% pentru primele şase luni pentru pachetele promoționale care includ Mobil L și TV L, Internet L, VoceFixă S, la 72 lei, TVA inclus sau Mobil L cu TV M, Internet L, VoceFixa S, la 69 lei, TVA inclus, pentru aceeași perioadă.

În acelaşi timp, tot cu ocazia aniversării, pentru segmentul de business, portofoliul de pachete integrate fix-mobil a fost îmbunătățit cu opțiuni suplimentare, vizând în principal clienții IMM. La ora actuală, toți clienții business care au cel puțin un serviciu fix Telekom și un serviciu mobil Telekom pot primi un cont OneDrive for Business gratuit, care include 1 TB de spațiu de stocare securizat și acces la versiunea online Microsoft Office.

 

 

Citiți și despre: