Stiri: Constructii

TELUS International a închiriat 6.000 metri pătraţi în AFI Park 3

12.08.2014

AFI Europe a atins un grad de ocupare de 100% pentru spațiile de birouri din AFI Park 3, prin închirierea a 6.000 metri pătraţi către TELUS International Europe. Compania a anunţat astăzi că a finalizat închirierea primelor trei clădiri de birouri din proiectul AFI Park prin semnarea unui contract de pre-închiriere pentru cu TELUS International Europe, parte a TELUS International, furnizor de servicii Business Process Outsourcing (BPO) și soluții de relații cu clienții pentru companii din întreaga lume.

TELUS International Europe a închiriat cinci etaje în AFI Park 3 pentru o perioadă de cinci ani.

„Suntem foarte bucuroși să urăm ‘Bun venit’ în AFI Park unei companii multinaționale precum TELUS International. Semnarea acestui contract de închiriere demonstrează intenția unei mari companii BPO de a investi în modernizarea spațiilor de birouri în beneficiul angajaților săi, având în vedere, în același timp, posibilitatea de extindere în viitor în cadrul AFI Park. Astăzi, pentru a atrage cei mai valoroși angajați, companiile se concentrează pe găsirea unei locații excelente pentru sediile lor, care să fie ușor accesibile cu metroul, tramvaiul și mașinile proprii și înconjurată de servicii și facilități, cum este AFI Park, deservit de mall-ul AFI Palace Cotroceni. În plus, datorită specificațiilor sale tehnice superioare, care corespund nevoilor companiilor multinaționale, AFI Park continuă să se dezvolte în calitate de principal hub IT&C în București „, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.

Ca urmare a acestui acord recent şi în condiţiile în care AFI Park 2 este ocupată integral de Electronic Arts și AFI Park 1 închiriată în totalitate, AFI Park a reușit să atingă o rată de ocupare de 100% pentru spațiile de birouri din primele trei clădiri.

„La TELUS International, grija fata de angajaţi și angajamentul nostru de a pune clienții pe primul loc ne permit să inovăm în ceea ce privește experiența consumatorului. AFI Park, cu birouri de ultimă generație aflate în apropierea celui mai mare mall din România, oferă un mediu de afaceri oportun. Birourile din AFI Park se potrivesc culturii aparte a organizaţiei noastre şi, în plus, ne vor ajuta să păstrăm un angajament ridicat al membrilor echipei, diferențiindu-ne pe piața din România ca un angajator care oferă cel mai bun mediu de lucru și ca furnizor de servicii BPO de top într-un hub de nivel mondial”, a declarat Yann Bidan, Country Manager al TELUS International.

Contrucția AFI Park 3 a început în 2013, iar clădirea urmează să fie livrată clienților săi la finalul acestui an.

În luna aprilie a acestui an, AFI Europe a început construcția AFI Park 4 şi 5, cea de-a patra fază a acestui proiect de birouri fiind planificată pentru a fi finalizată în octombrie 2015. AFI Park 4 şi 5 va fi construită ca o singură clădire, deservită de două recepții.