Stiri: Stiri

Tendințele industriei de Facility Management, prezentate pe 17 iunie

20.05.2014

Evenimentul Facility & Property Management se află la ediția cu numărul VI și va avea loc în perioada 17 – 18 iunie, la JW Marriott Grand Hotel din București. Reunește cei mai buni specialiști locali și internaționali din domeniu, care vor oferi participanților o imagine la zi asupra provocărilor, tendințelor și inovațiilor tehnologice din industrie.

Dacă prima zi a evenimentului este dedicată soluțiilor și strategiilor pentru eficientizarea procesului de mentenanță al serviciilor dintr-o clădire, a doua zi vor avea loc seminarii practice, în cadrul cărora participanții vor afla cum pot optimiza serviciile de FM prim sistemele informatice și cum se realizează o licitație de succes.

Printre temele abordate în cadrul conferinței se regăsesc: noile tehnologii pentru îmbunătățirea proceselor de Facility Management, eficiența costurilor, managementul riscului, best practice în evaluarea ofertei furnizorilor și în managementul riscului, standarde și tehnici eficiente în Asset Management, Property Management și Facility Management.

Invitatul special al evenimentului este cel mai cunoscut expert în Facility Management din Orientul Mijlociu, Ali Hassan Al Suwaidi, Board of Directors, MEFMA, care a adunat mai bine de15 ani de experiență în industrie și a contribuit la planificarea și implementarea strategiei de construcție a celui mai înalt turn din lume, Burj Khalifa. Alți specialiști locali și internaționali care vor fi prezenți la eveniment sunt: Peter Prischl , Managing Director, Reality Consult Gmbh, Lucian Anghel, Managing Partner, Building Support Services (BSS), Tudor Trita, Managing Director, ARCHIBUS Solution Centers; Richard Mocko, Vicepresedinte, ROFMA; Richard Burleigh, Presedinte, Skanska Construction Romania; Mircea Dobre, Director Facility Services, PETROM; Anca Rusanu, Sef Serviciu, Serviciul Gestionare Cladiri si Servicii Clienti Interni, GDF SUEZ; Tiberiu Teleanu, Infrastructure Leader, Pwc; Eugen Ion, Consultant Independent FM.