Stiri: Retail

Reducerea consumului de plastic

Tentativă de fraudă în numele Kaufland România

05.09.2017

În ultimele zile numele şi logo-ul retailerului Kaufland România au fost folosite fraudulos şi abuziv în cadrul unui concurs online fals care urmărește inducerea în eroare a participanților și a prietenilor acestora. Concursul fals este reprezentat de un chestionar care îi invită pe cei ce îl accesează să distribuie informația în platformele sociale și răspundă la trei întrebări despre Kaufland cu promisiunea că vor beneficia la final de un voucher în valoare de 250 de lei, după completarea datelor personale.

„Mesajul care circulă în platformele sociale: „Câștigă un cupon în valoare de 250 RON acum! Participă la concursul oferit de Kaufland acum și poți câstiga un cupon în valoare de 250 ron. Grăbește-te, au mai rămas 219 cupoane disponibile” și care trimite către site-ul http://dainip.com/kaufland/ sau la http://vouchercadou.info/ nu aparţin companiei noastre şi îi îndemnăm pe clienţi să nu participe la astfel de concursuri”, a anunţat compania

Retailerul reaminteşte clienţilor să utilizeze întotdeauna ca surse de informare site-ul companiei kaufland.ro sau pagina oficială de Facebook Kaufland România. Toate concursurile şi promoțiile din mediul online organizate de Kaufland România au regulamente riguroase.