Stiri: Retail

kaufland

Tentativă de fraudă în numele Kaufland

27.05.2022

Tentativă de fraudă în numele Kaufland. Lanţul de supermarketuri Kaufland România avertizează clienții în legătură cu o tentativă de fraudă prin intermediul unei false oferte online sub forma: „Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă!”.

Numele şi logo-ul Kaufland au fost folosite fraudulos

Numele şi logo-ul companiei Kaufland România au fost folosite fraudulos şi abuziv în cadrul unei campanii online false, care urmărește inducerea în eroare a publicului.

Concursul fals este reprezentat sub forma unui chestionar care îi invită pe cei ce îl accesează să răspundă la 4 întrebări despre Kaufland cu promisiunea că vor beneficia la final de un card cadou în valoare de 2000 de lei.

Tentativă de fraudă în numele Kaufland. Mesajul care circulă în mediul online

Mesajul care circulă în mediul online “Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă! Prin chestionar, veți avea șansa să obțineți Un card cadou în valoarea de 2000 lei” și care redirecționează utilizatorii către link-uri precum:

  • mugualty.top/kaufland-de
  • silencetribute.top/kaufland-de
  • luncheonlimp.top/kaufland-de
  • telleringral.top/kaufland-de
  • falsehorfume.top/kaufland-de
  • ministerialseduce.top/kaufland-de

Acestea nu aparţin companiei. Reprezentanţii îi îndeamnă pe utilizatori să nu participe la astfel de concursuri și să nu acceseze aceste link-uri.

„Kaufland România respinge categoric asemenea modalități de promovare. Totodată, Kaufland ia toate măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea acestei tentative de fraudă.

Compania recomandă clienților care vor să vadă ofertele Kaufland sau să se înscrie la concursuri oficiale derulate de organizație să acceseze doar link-urile publicate pe website-ul www.kaufland.ro sau pe canalele oficiale de social media www.facebook.com/kaufland.romania, www.instagram.com/kauflandromania”, anunţă retailerul.

Citeşte şi Ce beneficii oferă Kaufland România salariaţilor în 2022?