Stiri: Constructii

TeraPlast

TeraPlast: Sistemele de termopane cu 6 camere generează 20% din vânzări

01.10.2018

Românii încep să prefere gemurile termopan cu 6 camere. TeraPlast a anunţat, într-un comunicat de presă, că 20% din vânzările diviziei de profile din PVC sunt generate de aceste sisteme. Sistemul de termopane cu 6 camere, TP6000, este aşadar extrem de competitiv din perspectiva beneficii-costuri. În plus, acesta este cel mai complet sistem din portofoliul companiei.

Termopane cu 6 camere TeraPlast: Un sistem complet

Termopanele cu 6 camere, TP 6000, reprezintă un sistem complet pentru tâmplărie termoizolantă de calitate. Acest tip de profile PVC este cel mai întâlnit pe piețele de export.

În plus, pe lângă extinderea pieței de desfacere, TeraPlast a identificat o creștere a cererii pentru aceste tipuri de produse. Din acest motiv, sistemul beneficiază, în prezent, de cea mai variată gamă de profile adiționale.

Ce spun reprezentanţii companiei TeraPlast:

„Profilele din seria TP6000 sunt proiectate special pentru a permite execuția unor ansambluri de tâmplărie care să respecte exigențele avansate în ceea ce privește designul și proprietățile de termo-fono-izolare. Din punct de vedere constructiv, sistemele destinate fabricației de ferestre/uși au șase camere de izolare și prezintă o adâncime de 70 mm, iar pentru etanșarea optimă la aer și apă, perimetral, sunt prevăzute două rânduri de garnituri din TPV”, a declarat Corina Zaharia, Managerul liniei de business Profile de tâmplărie din cadrul TeraPlast.

Termopane cu 6 camere TeraPlast: Avantaje

Conform acesteia, procesatorii acestor sisteme beneficiază de o serie de avantaje. Printre aceste avantaje se numără:

  • aspect modern
  • suprafețe vizibil rotunjite
  • nivel ridicat de etanșare la apă și praf
  • grad optim de izolare termică și acustică

Termopanele cu 6 camere de la TeraPlast sunt livrate în nuanțe de alb, stejar, nuc, mahon, wenge și antracit.

Termopane cu 6 camere TeraPlast: Tehnologie de ultimă generaţie

Termopanele TeraPlast sunt produse cu tehnologie de ultimă generație.

„Dezvoltarea acestei soluții a fost posibilă grație unui program coerent de cercetare, finanțat din surse proprii și fonduri europene”, spun reprezentanţii companiei.

Profilele PVC cu 6 camere se pretează construcțiilor rezidențiale. Totuşi, acestea sunt des folosite și la clădiri industriale.

Citeşte şi Spitalul din România care nu are bani nici de mâncare. “Este o situație specială”