Test pentru COVID-19

Ce preţ are testul rapid pentru COVID-19 lansat de Medplaza în România?

03.11.2020

Test pentru COVID-19. Medplaza Health, în calitate de distribuitor exclusiv pentru România al testelor rapide antigen de detecție COVID, ale producătorului Realy Tech, anunţă că acestea sunt disponibile pentru comercializare şi în ţara noastră.

Test pentru COVID-19. Rezultatul este gata în 10 minute

Testele sunt destinate diagnosticării rapide (10 minute) a persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2 pe baza detecției de antigen. Proba se recoltează prin exsudat nazal.

Având o sensibilitate de 96,17% și o specificitate de 99,90%, testele respectă Directiva 98/79/EC a Parlamentului European și a Consiliului privind dispozitivele medicale pentru diagnostic in vitro, precum și ordinul 1819 din 27 octombrie 2020, al Ministerului Sănătății privind criteriile de performanță.

De remarcat că respectivele teste au fost acreditate și în Germania, la Autoritatea Federală pentru Medicamente și Dispozitive medicale și recunoscute pentru calitatea lor.

Test pentru COVID-19. Cât costă?

Prețul de comercializare de 40 ron (TVA inclus) și timpul de detecție rapid (10 minute) fac din testul rapid antigen un produs accesibil și util. Testele sunt individuale și au forme de prezentare în cutii de 5 sau 25 bucăți.

Produsul este accesibil prin rețeaua de distribuție Medplaza din ţara noastră.

Citeşte şi Un nou record pe piaţa muncii în octombrie 2020! Câţi români caută un job?

 

Citiți și despre: