Teste antigen COVID.

S-a lansat un nou test rapid pentru coronavirus!

27.10.2020

Test rapid coronavirus. Prevenirea răspândirii coronavirusului și eliminarea presiunii asupra laboratoarelor sunt posibile cu ajutorul testului antigen Covid-19 NADAL® lansat de compania nal von minden GmbH din Germania.

Test rapid coronavirus. Rezultatul este disponibil în doar 15 minute

Rezultatul noului test este disponibil în doar 15 minute. În plus, noul test rapid de la compania de tehnologie medicală nal von minden GmbH este deja aprobat în Europa și este disponibil imediat. Calitatea înaltă a fost deja verificată în repetate rânduri.

„Prin testul antigen Covid-19 NADAL®, am dezvoltat un test pentru publicul larg. Acesta permite testarea unui număr mai mare de persoane pentru Covid-19, ceea ce înseamnă că orice persoană infectată poate fi depistată imediat, iar celelalte persoane pot fi protejate”, declară Roland Meissner, director general nal von minden GmbH, cu sediul în Moers, Germania.

Test rapid coronavirus. Nu este nevoie de trimiterea probelor la laborator

Testul se poate face oriunde și nu este necesar să fie trimis la laborator.

„Testul antigen Covid-19 NADAL® al companiei noastre are o specificitate a diagnosticului de peste 99,9% și o sensibilitate a diagnosticului de 97,56%. Această performanță este favorabilă comparativ cu competitorii noștri de renume”, a mai spus Roland Meissner.

Specificitatea oferă informații referitoare la faptul că toate persoanele sănătoase care sunt testate sunt recunoscute ca fiind sănătoase. Sensibilitatea indică dacă toate persoanele bolnave care sunt testate sunt recunoscute ca fiind bolnave.

„În prezent, laboratoarele au comenzi restante, iar povara asupra lor trebuie ușurată. În plus, se întrevede la orizont o penurie de reactivi. Testul nostru rapid – cu alte cuvinte, testul de diagnosticare in vitro orientat pe pacient – poate ajuta în acest sens”, conform directorului general al companiei nal von minden GmbH

Cum se realizează testul?

Pentru noul test antigen, personalul medical recoltează o probă de exsudat din cavitatea bucală sau nazo-faringiană. Proba este extrasă într-o soluție-tampon și apoi pipetată pe caseta de testare. Ca și în cazul unui test de sarcină, rezultatul este apoi ușor de citit.

Citeşte şi Angajări Urgent Cargus 2020: Sunt disponibile peste 1.000 de locuri de muncă

 

 

Citiți și despre: