Teste coronavirus

Teste coronavirus: Anunţul făcut de MEDIMFARM S.A. Ploieşti

19.10.2020

Teste coronavirus. MEDIMFARM S.A. Ploiești a lansat pe piața autohtonă a testelor “Standard Q Covid 19-Ag”. Este vorba de primele și până în acest moment singurele teste avizate de către Organizația Mondială a Sănătății destinate diagnosticării infectării cu virusul SARS-CoV-2 pe baza detecției de antigen.

Teste coronavirus. Proteina specifică virusului

Testele au capacitatea de a identifica rapid proteina specifică virusului în exudatul nasofaringian al pacientului (rezultatul se obține în decurs de 15 – 30 de minute). Cu o sensibilitate de 96,52% și o specificitate de 99,68%, acestea sunt un instrument de încredere în diagnosticare.

Testele sunt produse de către SD Biosensor Inc. din Coreea de Sud, companie care ocupă locul 1 la nivel mondial în domeniul diagnosticării in vitro, prin inovații tehnologice continue. Acestea respectă Directiva 98/79/CE a Parlamentului European și a Consiliului privind dispozitivele medicale pentru diagnostic in vitro.

Începând cu data de 17 octombrie 2020, testele “Standard Q Covid 19-Ag” pot fi cumpărate de la depozitul Medimfarm – Ploiești.

Citeşte şi România, în topul țărilor UE cu cele mai importante creșteri ale comerțului electronic

 

 

 

Citiți și despre: