Stiri: Retail

Program Kaufland Blaj

Teste COVID-19 gratuite pentru angajaţii Kaufland

16.04.2021

Teste COVID Kaufland. Lanţul de supermarketuri a anunţat că sporește măsurile de siguranță împotriva coronavirusului. Astfel, compania vine în sprijinul angajaților și clienților, punând, de săptămâna viitoare, la dispoziția tuturor angajaților din magazine, depozite logistice și sedii centrale în mod gratuit, săptămânal, câte un test rapid COVID-19 antigen.

Prin această decizie, retailerul își protejează atât angajații, cât și clienții, care vor beneficia de un loc de cumpărături și mai sigur.

Teste COVID Kaufland. Certificarea DEKRA

Compania este prima care își reînnoiește certificarea DEKRA pentru tot anul 2021, reconfirmând că toate măsurile de siguranță luate împotriva răspândirii COVID-19 sunt implementate corect, complet și sunt conforme cu standardele sanitare internaționale ale Organizației Mondiale a Sănătății și ale instituțiilor locale, la ora actuală.

De la declanșarea pandemiei și până în prezent, Kaufland a investit peste 25 de milioane de lei în implementarea măsurilor de protecție și prevenție în spațiile sale (magazine, depozite, sedii), reacționând prompt, în linie cu evoluția situației, și cu cea mai mare responsabilitate.

Eforturi pentru combaterea pandemiei

Kaufland România va continua eforturile de combatere a pandemiei, consolidând măsurile luate pentru protejarea angajaților. Acestea reprezintă întodeauna o prioritate pentru companie.

Anul trecut, Kaufland România a fost primul lanț de retail care a primit certificarea DEKRA pentru magazinele și depozitele sale.

Standardul DEKRA confirmă implementarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 pe întregul spațiu de desfășurare a activității Kaufland România, inclusiv în:

  • etapele de recepție a mărfii
  • controlul furnizorilor
  • la intrarea în unitate
  • în serviciile de igienă și întreținere,
  • în serviciile de instruire a personalului și de informare a clienților.

Citeşte şi Rezultate Kaufland 2020. Afaceri de 12,92 miliarde lei