Textile Technology Show

Textile Technology Show începe astăzi la Romexpo

13.09.2018

Astăzi începe Textile Technology Show. Evenimentul, organizat de EUROEXPO, reprezintă prima expoziţie dedicată industriei textile după o absenţă de 10 ani pe piaţa din ţara noastră. Evenimentul are loc la Romexpo-Bucureşti, în pavilionul Central, în perioada 13-15 septembrie.

Intrarea la Textile Technology Show este liberă, pe baza înregistrării online sau la faţa locului.

Textile Technology Show. Ce cuprinde expoziţia?

Cea mai mare agenţie de trenduri din industria de fashion, la nivel mondial, Carlin Creative Trends Bureau Paris vine la premiera Textile Technology Show.

De asemenea, cele mai noi inovaţii tehnologice se vor prezenta în cadrul expoziţiei. Este vorba de maşini de cusut, ţesut, brodat şi surfilat, echipamente de imprimare digitală pe textile, precum soluţii şi servicii pentru industria textilă din regiune.

Per total, nu mai puţin de 100 de branduri din această industrie vor participa la acest eveniment.

Textile Technology Show cuprinde şi o conferinţă denumită Textile Trends Conference. În cadrul conferinţei, participanţii vor afla care sunt tendinţele şi oportunităţile din această industrie. De asemenea, oferă participanţilor ocazia de a se întâlni cu designeri, preşedinţi de asociaţii, lideri din industria textilă, furnizori şi distribuitori de echipamente.

În plus, participanţii pot lua parte şi la Fashion Connect – Conferinţa „Dialog Textil”.

Tot în cadrul expoziţiei este organizat un maraton de workshop-uri, powered by Atelierele ILBAH. Seminariile se vor desfăşura pe toată perioada expoziţiei.

Mai multe detalii puteţi găsi pe site-ul web textilshow.ro şi pe pagina de Facebook a evenimentului facebook.com/textiletechnologyshow.romania/ 

Textile Technology Show. Cine este organizatorul expoziţiei?

EUROEXPO Fairs este compania care organizează cele mai mari târguri şi expoziţii de business din ţara noastră.

Deţinând o experienţă de peste 15 ani în organizarea de târguri şi expoziţii noi, EUROEXPO a avut un trend ascendent şi a înregistrat la evenimentele sale un număr în creştere de companii expozante, cât şi de vizitatori.

Printre târgurile organizate de companie se numără: Metal Show, Baby Boom Show, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Cleaning Show, Pack Expo, Expo Shop, Expo Plast, Cleaning Show, Textile Technology Show.

Citeşte şi Evenimentul Textile Trends Conference. Cine deschide seria dezbaterilor?

 

Citiți și despre: