Stiri: Retail

The Body Shop lansează un nou concept-store

01.07.2015

Pe data de 27 iunie, în București Mall s-a redeschis The Body Shop, sub un nou concept supranumit Pulse 3.0. Noul butic The Body Shop este amplasat la etajul 1 și promite clienților săi o experiență unică și complet diferită de cea cu care sunt românii obişnuiţi, în alte magazine existente deja în România.

Fiind una dintre puținele mărci de cosmetice bazate pe valori solide, înrădăcinate în Activism și Ecologie, The Body Shop România  aduce mai aproape de consumatorii săi, prin noul magazin Pulse 3.0, poveștile ingredientelor organice obținute din toate colțurile lumii cu ajutorul programul de Comerț Echitabil (Community Fair Trade). Astfel, conceptul inovator pune clienții față în față cu natura cosmeticelor pe care le folosesc, oferind transparență totală în privința ingredientelor folosite, obținerii lor și valorii reale a produselor.

Noul concept de butic, Pulse 3.0, este bazat pe un design inovator, sustenabil și pe cât se poate de prietenos cu mediul înconjurător. Scopul este de a maximiza reducerea consumului energetic, de a elimina într-o măsură cât mai mare utilizarea hârtiei folosită pentru a confecționa materiale promoționale și de a construi mobilierul numai din lemn obținut în mod responsabil, prin intermediul mișcării Wood Positive, care susține plantarea unui număr mai mare de copaci decât cel utilizat.

În plus, pe lângă considerentele de natură etică, se va îmbunătăți în mod vizibil și latura estetică a magazinului, interiorul fiind mult mai bine structurat, îmbrățișând în același timp un design cald, prietenos, cu multe materiale și culori naturale, odihnitoare și relaxante pentru privitor.

Redeschiderea magazinului The Body Shop face parte din strategia de dezvoltare și modernizare a București Mall.