Conferinta de Leadership Feminin The Woman 2019

The Woman 2019 Cluj-Napoca: Nevoia de schimbare este absolut firească

20.03.2019

The Woman 2019 Cluj-Napoca. Fiecare etapă din viața unei femei vine cu schimbări și acceptări ale unor parcursuri profesionale pe care nu toți le înțeleg sau validează. Astfel, în cadrul The Woman Leadership Conference, vor urca pe scenă femei care au perceput schimbarea ca pe o oportunitate, care au schimbat macazul atunci când au simțit și care au crezut în ideile lor.

Evenimentul are loc pe 28 martie, la Cluj-Napoca.

”Fie că discutăm despre a o lua de la capăt într-o direcție până atunci necunoscută, despre a-ți da timp să înveți să faci ce-ți place sau despre a te încăpățâna să vezi oportunitatea acolo unde timpul n-a arătat-o încă, fiecare dintre noi este responsabil să facă din experiența de viață o pânză – cu bune și lecții – demne de pus în ramă”, au afirmat organizatorii conferinței.

The Woman 2019 Cluj-Napoca. Maria Dermengiu

Pe scena The Woman va urca și Maria Dermengiu. Ea este Creator&Fondator Marie Nouvelle, un brand dezvoltat datorită pasiunii sale pentru artă aplicată.

Maria Dermengiu este artist vizual, termen ce înglobează în înțelesul său atât pictorul, cât şi designerul de obiect. Piesele imprimate din arta pe care o creează sunt eşarfe din mătase şi articole vestimentare din mătase, accesorii casual (huse universale de tabletă sau telefon şi genți de vacanță), piese de Home Deco (abajururi, tapet şi ceramică faianță).

“Sunt mândră să fac parte din generația aceasta de tineri antreprenori, întreprinzători, creativi ce ies în față propunând propriile viziuni asupra designului şi lumii în care trăim. Am decis să creez aici în țară, să lucrez cu furnizori locali pe cât posibil şi să dezvolt acest brand pentru a deveni unul de referință pe piața accesoriilor din țară şi afară. Ca pictor, voi continua să mă dezvolt şi să creez” declară Maria Dermengiu.

The Woman 2019 Cluj-Napoca.  Ileana Badiu

La eveniment va fi prezentă și Ileana Badiu, Managing Partner Wunderman România. Ea activează de peste 25 de ani în industria Marcom, iar pe parcursul carierei sale, a dezvoltat numeroase proiecte și în televiziune.

Din anul 2007, Ileana Badiu alege drumul antreprenoriatului și obține franciza companiei internaționale de comunicare Wunderman, fondând agenția locală Wunderman România. Începând de anul acesta, brandul fost înglobat în Ogilvy România, acest pas fiind unul firesc pentru expansiunea businessului pe care îl conduce.

“Îmi place poziția de leader, însă voi pune întotdeauna umărul la construcția în sine, o să fiu alături de echipa mea, pentru că a înțelege esența oricărui domeniu înseamnă să știi în ce constă munca fiecarui om în parte”, a afirmat ea.

The Woman 2019 Cluj-Napoca.  Schimbarea și implicațiile ei

Maria Dermengiu, Ileana Badiu, Ionela Năstase (Jurnalist), precum și Alina Dumitru (General Manager Zepter International România) sunt prezente în cadrul panelului de discuții din cadrul The Woman Leadership Conference. Acest panel pune accent pe tematica schimbării și implicațiile sale.

Prin acest panel, conferința The Woman transmite comunității un mesaj puternic: nevoia de schimbare este absolut firească. În plus, asta aduce beneficii pe plan profesional, personal și emoțional. Exemple vii în postura femeilor mai sus menționate vor inspira, motiva și impulsiona către pășirea din zona de confort.

The Woman 2019 Cluj-Napoca. Evenimentul cuprinde:

  • o parte de conferință cu speakeri naționali și internaționali
  • sesiunea de dezbateri
  • zona expozițională cu activări ale brandurilor
  • Gala Premiilor The Woman

Agenda completă și ultimele înscrieri pe: http://bit.ly/TheWomanConference2019.

Citește și 71 milioane lei pentru Spitalul Universitar București. Către ce vor merge fondurile?

 

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “The Woman 2019 Cluj-Napoca: Nevoia de schimbare este absolut firească

  1. Pingback: Brico Depot magazine - anuntul retailerului | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.