Stiri: Companii

The Woman after 5pm!: Leadershipul feminin ajunge la Oradea

13.09.2017

Pe 28 septembrie, peste 100 de femei lideri se întâlnesc la Oradea, în cadrul celui mai nou eveniment dedicat leadershipului feminin: The Woman after 5pm!. Evenimentul conex Conferinței de Leadership Feminin The Woman – The Woman after 5pm! – reprezintă imboldul și oportunitatea care susține și formează comunități puternice de femei care să ducă mediul de business la nivelul următor.

The Woman crează şi defineşte profilul femeii de succes pe trei planuri, prin prisma speakerilor și a conținutului prezentat. Business-ul, ca stil de viață desprins din convingerea că se poate și că acțiunile deliberate conduc la succes este tematica pe care Mirela Bucovicean, fondatoarea Molecule F o abordează în cadrul evenimentului.

Antreprenoriatul intuitiv este ceea ce Monica Bîrlădeanu, fondatoarea Mooncast Jewlery, declară ca fiind atitudinea potrivită și rețeta care îți aduce notorietate în orice industrie te-ai orienta.

Despre cum îți poți atinge potențialul maxim prin dedicare, ambiție, curaj și muncă va vorbi Sorina Bradea, Managing Partner Thomas International. Antreprenor, trainer și consultant de peste 22 de ani, ea activează în prezent în cadrul propriei companii de consultanță în HR – Romarketing. Mai mult decât atât, în 1998 a adus în România una dintre cele mai cunoscute și utilizate platforme de evaluare, la nivel mondial: Thomas International.

„Fiecare dintre noi are nevoie de un model și povești care să te inspire la momentul potrivit. De mai bine de 6 ani The Woman a adus aceste modele în fața a peste 3000 de femei. Cu nume sonore în lumea de business și nu numai, cele mai de succes figuri feminine și-au împărtășit experiența și povestea pe scena leadershipului din România”, au anunţat organizatorii evenimentului.